Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Поставихме върпос дали ще има ангажимент по определени политики. Дадохме пример с трима души, които получиха обществено внимание, това обяви в парламента лидерът на „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на парламента.

Той коментира предложението от вчера трима министри от служебния кабинет да влязат в състава на новото правителство, което днес предизвика критики от „Има такъв народ“ за хода на преговорите.

Изборите ще бъдат зададени от мандатоносителя, това е тяхна отговорност, заяви още Иванов. По думите му има шанс ГЕРБ и ДПС да бъдат отдалечени от управлението и това е стратегически въпрос.

„Тласкаме страната към това да се излъчи едно управление, което може да я промени. Поставихме важни въпроси, на които вместо отговор, имаше персонални атаки“, добави Христо Иванов.

 Той беше категоричен, че от „Демократична България“ не са кадрували.
„Посочихме тези три имена като пример за профила на хората, които очакваме да видим. Те се ползват с високо обществено доверие, защото атакуват корупционните схеми, свързани с ДПС. И самите колеги от ИТН са водили разговори с тези хора. Не става дума за кадруване по никакъв начин“, отбеляза още Христо Иванов.