Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТУРНЕ: С голям концерт във Варна във вторник вечерта започнаха летните концерти на Веселин Маринов. С тях той отбелязва 30 г. на сцената.
ТУРНЕ: С голям концерт във Варна във вторник вечерта започнаха летните концерти на Веселин Маринов. С тях той отбелязва 30 г. на сцената.
Веселин Маринов ще празнува втори рожден ден през септември. Заради летните отпуски и ангажиментите си с концерти по морето певецът отложи празника с приятели.
Изпълнителят на химна на МВР “Нашата полиция” е роден на 4 август, но тогава празнува само със семейството си. За есента обаче е планирал голям купон с приятели, колеги и близки политици.
Известно е, че един от най-добрите приятели на Маринов е вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Двамата редовно тичат заедно в парка.
Засега
певецът пази в тайна
къде ще е партито
“Вече съм уведомил приятелите да се готвят за есента за мощно преживяване и емоции”, разкри лаконично пред “168 часа” Веселин Маринов. Ясно е само, че няма как веселбата да мине без хитови заглавия от неговия репертоар. Изпълнителят вероятно лично ще изпее на гостите си “Горчиво вино”, “Жена на балкона”, “Няма да ти дам да остарееш” и прочутата “Нашата полиция”.
На рождената си дата, която съвпада с тази на президента на САЩ - Барак Обама, Веско Маринов е бил в компанията на роднините - своите и тези на съпругата му Цветанка. Тъстът и тъщата били много доволни от отношенията си със зетя, научи “168 часа”.
Маринов твърди, че не държи на подаръците. “За мен са важни срещите с приятелите ми. Верен съм до гроб и никога не ги изоставям, нито предавам”, споделя той. Категоричен е, че човек трябва да има очи и сетива, за да усети кои са истинските му приятели. И кои са готови да го предадат, ако нямат интерес от него.
Особено се разчувствам, ако по време на концертите ми забележа сълзи в очите на публиката, каза певецът пред “168 часа”. Според него това бил знак свише, че е постигнал нещо и усилията му не са отишли на вятъра. В такива моменти той още повече се раздавал на хората.
Във вторник вечерта Веселин Маринов
започна от Варна с матроски марш морското си турне
С него певецът ще отбележи своята 30-годишнина на сцената.
Той дипломатично избягва темата дали ще изнесе концерти по време на предизборната кампания за предстоящите президентски и местни избори. Както и каква е тарифата му, ако бъде поканен да пее.
“По-важно е участието на публиката в концертите ми, а не кой политик ме е поканил”, добави изпълнителят. Според него политиците трябвало да бъдат уважавани, тъй като имали амбицията да направят живота на хората по-добър.
ПРИЯТЕЛ: Цветан Цветанов заведе съпругата си и двете си по-големи дъщери на концерта на Веско.
ПРИЯТЕЛ: Цветан Цветанов заведе съпругата си и двете си по-големи дъщери на концерта на Веско.