Едва ли Тръмп идва в Москва заради руските проститутки, въпреки че те са най-добрите в света

18.01.2017;

Какво наблюдаваме в САЩ? Продължаваща остра вътрешнополитическа борба, независимо от това че изборите за президент приключиха с убедителна победа за господин Тръмп.

В хода на тази борба бяха поставени няколко задачи и първата от тях е да се подкопае легитимността на избрания президент на САЩ. Сегашните американски власти се опитват да вържат ръцете и краката на новоизбрания президент Тръмп при изпълнението на предизборните му обещания както в страната, така и на международната сцена.

Да не мислите, че нашите тайни служби тичат след всички американски милиардери? Разбира се, че не е така. Онези, които са поръчали доклад с каквито и да е компромати срещу Тръмп и разпространяват неверни информации за него, са по-лоши от проститутки.

По време на визитата в Москва през ноември 2013 г. Тръмп бе само бизнесмен, един от най-богатите хора в Америка. Значи Тръмп е дошъл в Москва и веднага се е втурнал при московските проститутки. Тръмп цял живот е организирал конкурси за красота, на които са се явявали най-красивите жени в света. Трудно ми е да си представя, че Тръмп е изтичал в хотела, за да се срещне с проститутките, с тези момичета с ограничена социална съвест, въпреки че, разбира се, руските проститутки са най-добрите в света. Проституцията е сериозен и ужасен социален феномен. Но хората, които са поръчали този тип фалшифицирани документи, тези документи, които сега се разпространяват срещу новоизбрания американски президент и които се използват с политически цели, са по-лоши от проститутките. В морален план тези нямат абсолютно никакви граници.

Всичко това доказва на колко деградирало ниво е западният елит.

Никога не съм се срещал с Тръмп. Надявам се, че Москва и Вашингтон могат накрая да върнат към нормалните си отношения. 

Путин каза това на съвместна пресконференция с молдовския си колега Игор Додон в Москва

Още от Коментари

Думи на несъгласие: Рано е за летище "Д-р Ж. Желев"

Прочетох с недоумение новината, че съм направил предложение и съм подписал петиция Летище "София" да носи името на д-р Желю Желев – президент на Р България в периода 1990-1997 г.

Плевнелиев: Румен Радев е пасивен, не му прилича да играе популистки

Бившият президент Росен Плевнелиев пред БНР: Не е време за избори Много е важно протестите да бъдат чути доколкото те се провеждат по един демократичен и правов начин.

Вилнеене на мутри няма как да мине за граждански протест

Вилнеене на мутри, превозвани от квадратни джипове "Мерцедес" с руски номера няма как да мине за граждански протест. Моите уважения към всички, които имат кауза, за която протестират - майки с деца,

Маринов: На протестите има хора, които са там, за да провокират полицаи и участници

Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона,

Българинът е семе. И плевел, и плод...

Властта зарови България, но Българина е семе. И плевел, и плод... Амин. *От

Борисов към министрите: Разяснявайте на хората решенията за данъка върху старите коли

Премиерът Бойко Борисов препоръча на министрите да продължават да разясняват на хората управленските решения на правителството по темите за данъка върху старите коли, застраховките и горивата.

На българина дома му отнеми, детето му остави гладно, но на колата не посягай

В България трябва да се протестира абсолютно справедливо и задължително за стотици неща. Аз лично мисля, че най-сериозните ни проблеми са липсата на правосъдие и възмездие, корупцията,

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация."

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация." Шофьор на ЦК на БКП *От

В Македония има повече демокрация, по-малко страх и по-свободен дебат, отколкото у нас

Прекарах шест дни в Македония и имах възможност да гледам поредица от предавания по различни ТВ канали. Впечатлението ми е, че електронните медии в съседната ни страна са доста по-свободни от нашите.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.