Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Всеки букмейкър ще потвърди, че основната идея на спортните залози не е обвързана със създаването на милионери, макар да съществуват и такива, а възможност да се вземе максимума от една среща. И в много от случаите, клиентите не се хвърлят в дълбоките води, а поставят минимални залози, а ако вярваме на експертите, удоволствието от победата е практически идентично. Ако разгледаме анализа на този спортен букмейкър, откриваме не само предоставените функционалности и подробности на бранда, но и някои от основните грешки, които всеки един клиент може да направи в дадена платформа. Заглавието най-вероятно подсказва каква ще бъде и темата, затова нека се запознаем с основните грешки, които всеки спортен фен прави и как могат да се избегнат:

1. Следене на сметката

Един от най-честите проблеми в развлекателния сектор е увличането и неразумната игра. Точно по тази причина ще забележим, че до голяма степен всеки оператор приканва своите клиенти да играят отговорно. Един от най-добрите съвети е никога да не се прави опит да се върне загубеното. След няколко неуспешни прогнози, повечето почитатели не просто започват да правят някои от най-големите грешки, но често увеличават загубите, вместо да постигнат някакъв успех. Каква е правилната практика? Всеки истински почитател може да избере каква сума да инвестира в това забавление. Една добра препоръка е винаги да избирате сумата, за която няма да съжалявате и която в никакъв случай няма да се отрази на начина ви на живот. Повечето оператори дори предлагат самостоятелно да се постави лимит още от самото начало и никога няма да приемат допълнителни депозити, а това е стъпка, която трябва да се направи в самото начало.

2. Сигурните залози

Може да сте чували това много пъти, повече от много, но въпреки това няма нищо сигурно, когато се правят спортни залози. Спортните фенове обичат розовото бъдеще, в което поставената сума ще се увеличи значително с помощта на коефициента и успеха на дадения тим или атлет. Това обаче не означава, че винаги ще се случи така. Мнозина вярват, че когато прочетат всички спортни новини, определено ще постигнат успех. Мнозина са готови да направят сериозен залог, защото са забелязали коефициентите. Редно е да запомним, че колкото по-висок е той, толкова по-малки са шансовете за успех. В света на спорта сме свикнали да виждаме някои главоломни обрати, но те не се случват толкова често, колкото си мислим. Точно по тази причина идваме до следващата точка.

3. Анализът

Добрата новина е, че когато отделим времето, открием правилните източници и направим разумното заключение, можем да се радваме на определен успех. Казваме определен, защото има още една важна подробност - анализът също не дава 100% успех, както бихме се досетили, но е една добра посока, от която трябва да започнем нашите основни прогнози. До голяма степен, хората в тази индустрия са виждали много повече спортни събития, а някои дори са имали възможност да бъдат на терена, когато чудото се случва. Като добавим и наличието на статистиката и по-обстойните анализи, получаваме повече от перфектната база за своите прогнози, но отново, това е само посока и сляпото доверие може да коства финанси, точно по тази причина дори един експерт ще заяви, че това е отправна точка и нищо повече. Преценката и изборът остават в ръцете на истинският почитател.

4. Емоцията

Ако сте запален спортен фен, ако ставате и лягате с мисълта за любимия тим и сте сигурни, че никога не се е раждал по-добър от него, то тогава спортните залози не са за вас. Емоцията е най-лошият съветник, при това в редица случаи. Да вярвате сляпо, че любимият тим никога няма да се провали е недопустимо. Повечето почитатели заявяват, че не искат да предават тима и никога не биха направили прогноза срещу него. Тук обаче има една подробност, професионалните футболисти печелят милиони долари на година и дори не подозират какво точно мислят феновете и какви прогнози правят по техен адрес. Стигне ли се до правенето на залози, всеки почитател използва своите собствени средства. Анализаторите често напомнят, че когато една прогноза има цена и ние я заплащаме, нищо друго няма значение.