Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Ще забележим, че през последното десетилетие iGaming секторът – не го бъркайте с популярните електронни игри – прави една впечатляваща експанзия и нова игра се добавя почти всяка седмица. В случай, че за първи път чувате за тази индустрия, нека поясним – това са добре познатите слот машини или ротативки, придружени с популярните виртуални игри на маса, които откриваме в онлайн казината. Тяхното разнообразие се подчертава сериозно в казино Bet365 и ще забележим, че дори и най-претенциозните почитатели на риска не биха останали разочаровани.

Впрочем трябва да добавим, че именно ротативките се радват на най-много иновации и промоции, ориентирани изцяло в полза на клиента. Не е трудно да забележим, че именно тази секция предлага и сериозно разнообразие. Ще открием някои класически игри, по-авантюристични предложения и дори исторически предизвикателства, които помагат на абсолютно всеки почитател да се пренесе в една различна атмосфера.

Както забелязвате, имаме наличие на популярни теми и именно с тяхна помощ всеки може да избере най-подходящата за себе си. Причината е доста семпла – ротативките не могат да променят своя принцип на работа, правилата са изключително праволинейни, обновяват се единствено условията и възможностите за успех. Какви обаче са тематиките?

Една от класическите възможности, които често намират място дори във филмовата индустрия, са така наречените плодови предложения. Някогашните ротативки са имали точно този облик и всеки символ е имал съответна печалба. Клиентите ги предпочитат, защото са изключително семпли и нямат огромно наличие на специални символи. Като една вечна класика, те винаги са на особена почит сред клиентите на бранда.

Интересно предложение са и игрите с митологична поредица като Age of Gods. Историята тук ни пренася в Древна Гърция, където боговете демонстрират своята особена щедрост и самото студио-производител има за цел не само да предостави един оригинален подход, но също така да ни пренесе в една различна атмосфера. Поредицата може да ни изненада с доста впечатляващ прогресивен джакпот – обикновено това са повишаващи суми, които се натрупват във времето. Поредицата има няколко заглавия като God of The Storm, Fate Sisters и Furious 4. Всяка една има различна история и се обръща внимание на различните персонажи, като всяко едно божество може да се смята за доста щедро. Не е трудно и да ги познаете, Зевс запасва своите гръмотевици, Афродита впечатлява с красотата си, а Посейдон ще демонстрира своето морско владение. В този жанр не е трудно да се създаде още една игра, а и след като символите са познати, все повече почитатели могат да открият добавяне на следваща част.

Ще открием, че често някои студиа подписват договори и с филмовата индустрия. Този ход в никакъв случай не трябва да ни изненадва. Повечето игри разполагат с по-специални символи и когато се създават ротативки на филмова тематика, връзката между определени герои може да се направи много по-лесно, отколкото подозираме. Ще открием, че The Matrix, Gladiator и Grease, са добър пример, защото мнозина са гледали поне един от изброените филми. Например в The Matrix ще попаднем на някои от важните персонажи като Морфей, Тринити и популярния агент Смит. Нео играе ролята на така наречения wild символ, чиято основна функция е да завършва дадена печеливша линия. В случай, че се чудите wild символите играят ролята на жокера в картите – те могат да заместят всяка една друга карта. Филмовите поредици се появяват малко по-трудно, защото се изисква лиценз и технологично време за изработка.

Подобни на плодовите тематики, можем да открием и поредици, които са на малко по-географска тематика. Например игри като Great Blue и Jungle Giants ще ни срещнат с най-различни животни от съответна точка на света. Логично е, че първото заглавие ще ни изпрати в океанските дълбини, докато второто залага на персонажи от джунглата. Подобно на плодовата тематика, тези ротативки имат практически същата идея, просто се сменя атмосферата.

Почитателите на слот машините определено няма да останат разочаровани, все пак това е секторът, който предлага най-голямо разнообразие и трудно бихме открили клиент, който да не е доволен от направената селекция.