Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Развитието на онлайн индустрията за спортни прогнози е на път да отбележи своя следващ връх и анализаторите са категорични, че с помощта на конкуренция, клиентите получават възможно най-добрите промоции, които са се предлагали до този момент на пазара. Потвърждаваме написаното и с предоставянето на този Palms bet линк и мнението на експертите, които към този момент поставят висока оценка на оператора, а дори не сме стигнали до някои от най-важните спортни формати като Евро 2021 и Олимпийските игри в Токио – вторите все още са под въпрос, но организаторите все още не са се отказали.

Как може да се обедини забавлението и риска? Ако сме запознати с плановете на оператора от началото на годината, стартът наистина беше даден с впечатляваща допълнителна томбола с награди, в която клиентите имаха не само равен шанс, но не се налагаше да играят по специални правила – тяхната активност беше достатъчна, за да се състезават с всички останали.

И ако добавянето на промоции и вниманието към детайлите е само една част, то другата е балансът в предлаганите пазари и създаването на колкото се може по-оригинални решения. Екипът на този бранд може да се похвали с нюх за създаването на по-вълнуващи предложения.

Една от скорошните опции, която забавлява почитателите на спортни залози е възможността за въображаеми дуели в секцията със същото име. След като все още нямаме достатъчно добър роден тим, който да се изправи с някои от грандовете на Европа, спокойно можем да използваме въображението си. Идеята на тази секция е да ни позволи да изправим отбори като Берое Стара Загора и Манчестър Юнайтед. Същите няма как да се срещнат на този етап един срещу друг, но общият, но изигравайки своите срещи в съответните първенства, отбелязват и попадения. Точно те се сравняват и имаме победител в секцията с дуели. За някои почитатели може да е странно, но си представете онзи момент, в който заявите, че Ботев Враца е победил Тотнъм.

Истинските експерти на футбола имат отдавна хвърлена ръкавица с помощта на специалната селекция Супер Джак. За него вижте на тази страница повече подробности, докато ние щриховаме основните изисквания. Клиентите, които вярват, че са достатъчно запознати с всички тайни на футбола, получават специално генерирана селекция от 15 срещи. Там може да се номинира краен победител или равен резултат. До тук добре, но мнозина биха казали, че броят срещи е висок и това създава сериозен риск. Те са прави, но с големите рискове идват и много сериозни печалби. В случая операторът е подготвил сумата от половин милион лева за онзи, който е успял да даде правилен отговор на всички срещи. Дори са добавени и утешителни награди за 2-ро и 3-то място.

Така наречените бързи залози са много по-умален вариант на горното предложение, като срещите са само три. За тях има специално обособен коефициент, който е значително по-висок спрямо единичния извън промоцията. Брандът е поставил и минимален символичен залог, за да може повече почитатели да тестват платформата или да редуцират риска, като същевременно не се лишават от възможността да инкасират по-сериозни приходи.

Една уникална идея, която изпълнява изискването за социализация и конкуренция, са безплатните игри на букмейкъра. В тях всеки клиент има възможност да се състезава напълно безплатно, като наградата за победителя е бонус. Първата игра се нарича точен резултат и всеки клиент може да даде такъв за определена от самия бранд среща. При правилен отговор се предоставя един добър бонус. По-интересното предложение носи името Survivor и изисква от всеки почитател да познае изхода на 10 футболни срещи. Секцията на играта се обновява всеки ден, а правилата са значително по-строги. Изискванията са формалност – клиентът трябва да е направил поне един залог през изминалата седмица, без значение на какъв спорт и без значение от неговия размер. При познаването на една среща, играчът печели една точка. При пропуск губи всички натрупани до този момент. Победител е онзи, който първи стигне 10-те точки, за да получи един много добър бонус. В случай, че двама играчи успеят по едно и също време да достигнат въпросните точки, победител е онзи, който първи е дал своята прогноза – гледа се дори часът. Това предложение е специално, защото самите спортни фенове играят едни срещу други, а Survivor не изисква никакви средства за участие.

Както забелязваме, операторът има някои нови предложение и някои по-стари, но също толкова впечатляващи. Анализаторите са категорични, че в следващите месеци ще има още изненади, защото силният старт ще продължи с допълнителни предложения и в бъдеще.