Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

В света на спортните прогнози, победител е винаги онзи букмейкър, който може да предложи възможно най-оригинални идеи. Не трябва да забравяме, че в iGaming сцената е динамична и само бързо адаптиращите се брандове успяват да изградят една лоялна потребителска група. Един поглед към анализа за Palms Bet залози от Efirbet ни показва и оригиналния подход на букмейкъра, като последната оригинална и развлекателна игра се нарича „Дуели“.

Почитателите на спортни прогнози никога не биха отказали още една възможност за забавление, стига идеята да е оригинална, семпла и атрактивна. Новото предложение на бранда е насочена към футбола като спортна дисциплина, все пак това е най-гледаният спорт в света. Въпреки разнообразието от пазари, това предложение може да спечели мнозина, защото ни позволява да изправим два отбора един срещу друг, макар и същите да се намират в две съвсем различни първенства.

След като клубните отбори на страната все още не са на необходимата висота, за да се състезават по-сериозно в престижните европейски турнири, брандът решава да предложи една фентъзи игра. Самите дуели изправят един роден отбор, срещу отбор в чужбина, като двата ще премерят сили с други опоненти в своето съответно първенство. „Дуели“ изправя два отбора във въображаем мач, но сравнява резултатите им. Например ще забележим, че в една среща могат да се изправят Челси и Черно море – двата отбора нямат нищо общо, но нека не забравяме, че говорим за въображение. Всеки един отбор ще отбележи голове и броят попадения в двете срещи ще се използва за излъчването на победител. С други думи, ако Челси победи в английското първенство с 2-0, докато Черно море успее да победи с 3-0, резултатът от въображаемия дуел е 3-2 за Черно море.

Логично, тук възможностите са победа за един от двата отбора или равен резултат, като това са единствените възможни пазари. Защо това предложение се смята за оригинално от анализаторите? На първо място имаме възможност да обединим две срещи в една, освен това говорим за различни първенства и тук ще трябва да обърнем внимание на представянето и на двата отбора.

Дуелите ще позволят да станем свидетели на някои уникални мачове, особено след като избраните отбори от чужбина са доста разнообразни. Представете си среща, в която Ботев Враца побеждава Арсенал или Реал Мадрид пада от Берое Стара Загора с един гол. За мнозина, тази идея може да се струва дори невъзможна, но за букмейкъра няма ограничения. Брандът дори е поставил символичен минимален залог, но също така предоставя и добри коефициенти за всяка среща. По този клиентите не само могат да лимитират риска, но и да проверят футболните си познания.

Поставена е и специална клауза, в която ако има отмяна на една от двете срещи, операторът автоматично връща средствата от всички направени залози. Не трябва да забравяме, че е необходимо и малко въображение, но то никога не е липсвало при спортните фенове, особено след като мнозина знаят, че във футбола нищо не е приключило, докато не се чуе последния съдийски сигнал.

Ако трябва да предложим и съвети, те ще са насочени към статистиката от последните срещи, анализ на опонентите и на двата отбора и евентуално проверка на висотата на голмайсторите. На този етап вече има родни отбори, които са победили чужди грандове в пряк дуел. Самият оператор често търси оригинални решения за своите клиенти и точно по тази причина са налични и безплатни бонус игри, в които запалянковците могат да правят своите прогнози и да се състезават с други клиенти. Що се отнася до новото предложение, то е уникално по рода си и няма как да не зарадва феновете с още много уникални дербита.