Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъж, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8 месеца, е намерен мъртъв в колата си в язовир в землището на плевенското село Бохот.

Сигналът за изплувала част от купе е получен в плевенската полиция в 7,50 ч в четвъртък. Екипи на пожарната и полицията извадили от водата "Сузуки Игнис", а проверката показала, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване от ГДНП-София, с мярка "конфискация". В колата е открито тялото на 62-годишен плевенчанин, обявен за издирване от ГДНП-София, с мярка "установяване на адрес".

Няма данни за насилие по трупа, според първоначния оглед на криминалистите. Причината за смъртта ще стане ясна след аутопсията и заключението на съдебните медици.

Проверка на "24 часа" в сайта на Плевенската полицейска дирекция за издирвани хора показа, че търсеният е Цветан Христов, който е в неизвестност от 2,50 ч на 25 октомври 2019 г. По информация на близки около 19,30 ч на 24 октомври м. г. той заминал с личния си автомобил "Сузуки" за тържество в къща в с. Радишево. Напуснал в 2,50 ч, но не се прибрал в дома си в Плевен. Делото за изчезналите мъж и кола е образувано на 5 ноември 2019 г., уточни плевенската полиция в петък.

ЦВЕТАН ХРИСТОВ Снимка: МВР
ЦВЕТАН ХРИСТОВ Снимка: МВР