Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Певецът Ивайло Колев чул от нападателите: “Защо притесняваш жена ми?”. След това бил пребит във входа на блока си

„Бях пребит посред бял ден. Това е нещо, което не бива да се случва в една демократична държава”, каза Ивайло Колев пред Нова тв.

Припомняме: певецът Ивайло Колев е бил нападнат и пребит от неизвестни лица във входа на блока си в София миналата сряда, точно преди концерт, който трябваше да изнесе в столичен клуб.

Колев обясни, че е бил жестоко ритан в главата и гърба и за щастие е успял да предпази лицето си.

Случката се е разиграла между етажите на кооперацията, в която изпълнителят живее. Двамата нападателите не дали обяснение за агресивното си поведение.

Единственото, което Колев успял да чуе, докато го ритали, били думите: „Защо притесняваш жена ми?”. Певецът предполага, че нападението може да е свързано с битов проблем.

„Имам теч в банята, който идва от съседите. По мирен начин реших да се свържа с тях, оставяйки бележка с номер за контакт”, обясни Колев. Той обаче твърди, че не познава побойниците.

Колев споделя, че след инцидента му е било трудно да ходи и имал световъртеж. След случилото се изпълнителят върнал повикания на адреса екип на Спешна помощ, надявайки се, че е в състояние да изнесе планирания концерт.

"Малко след това осъзнах, че това е непосилно и отидох в болница, където констатираха, че имам сътресение на мозъка”, каза още изпълнителят.

Той вече е разпознал един от нападателите си и е дал показания. Смята, че случилото се трябва да придобие широк обществен отзвук, защото подобни деяния са недопустими.