Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър: YouTube/ET Data Base
Кадър: YouTube/ET Data Base

Ловец на НЛО твърди, че е открил древноегипетски артефакт в снимки на НАСА на Марс. Скот Варинг смята, че е забелязал знаци на саркофаг, вграден в скалната повърхност на червената планета, предава The Sun.

Той вярва, че неговото откритие доказва, че древните египтяни са дошли от Марс.

"Открих нещо много интересно за Марс, което ще разтърси съвременната археология", заявява Скот във видео в Ютюб за находката. "Има нещо от сорта на древноегипетска гробница, издълбана в планината в Марс".

"Дали древните египтяни са дошли от Марс? Дали оттам са се преместили в Египет? Страната на фараоните има много подобен облик и климат като тези на Марс. Никое друго място на Земята не прилича толкова на Марс", казва още той.

Скот идентифицира мистериозния обект на снимка на Марс, направена през 2007 г. от НАСА.

Според НАСА изображението показва скални слоеве и образувания върху скалата на нос Сейнт Винсент в марсианския кратер Виктория. С помощта на инструмент за корекция на снимки Скот подчертава това, за което той твърди, че са египетски артефакти.

Освен саркофага, експертът казва, че има издълбани лица, недовършени статуи и "извънземна технология", която той вярва, че е завещана от марсианци.

"Не е ли невероятно? Това наистина изглежда като издълбана в планината в Марс египетска гробница", добави той.

Твърденията на Скот не са подкрепени от научни доказателства, тъй като учените все още не са открили никакви улики, че на Марс има или изобщо е имало някаква форма на живот, какъвто го познаваме на Земята.