Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Чар, много талант в краката и богата обща култура се оказаха достатъчни за звездата на САЩ да натрупа над 15 млн. последователи в социалните мрежи

Какво му е нужно на човек, за да покори света? Няма единствен и категоричен отговор на този въпрос. Някои останаха в историята с изобретенията си, други с масовите си убийства и жестокости срещу човечеството, а трети с великите си роли на сцената. Алекс Морган също е прочута, въпреки че успехите са в съвсем различна посока. Нейната ракета носител са изключително красивите крака, които на всичкото отгоре са и много талантливи.

В разгара на световното първенство по футбол за жени американката събра още по-голяма популярност и дори повече последователи в социалните мрежи от Краля на футбола Пеле. Алекс отдавна е покорила сърцата на сънародниците си в САЩ, но сега използва момента да събере очите и на европейци, азиатци, африканци, че и на ескимосите дори.

Александра Патрисия Морган Караско израства в предградие на Лос Анджелис и още в ученическите си години впечатлява околните с красотата си. Вместо да се отправи към модната агенция обаче, тя се затичва към футболния терен, което е странно решение на фона на не особено силния интерес към този спорт в Америка.

"Исках да правя невероятни неща с топката и да съм дори по-технична от звездите, които играят в Европа", разказва за първите си стъпки във футбола красавицата. На нея хич не е трудно да изпълни мечтата си, тъй като съдбата в нейния случай

чак е прекалила

с подаръците.

Благодарение на футболните си качества Алекс Морган е приета в университета “Бъркли”, където завършва политическа икономика. Момичето упорито се грижи да развие не само футболните, но и умствените си качества.

Медиите отвъд океана я познават като предпочитан събеседник за интервюта, защото звездата на местното футболно първенство не само се усмихва чаровно, но и има какво да каже.

Малко след като завършва университета, Алекс среща и голямата си любов Сервандо Караско, с когото минават под венчилото преди пет години. Сватбената им церемония се превръща в събитие от общонационално значение и е предавано пряко от калифорнийска телевизия. Съпругът също е футболист, но въобще не може да се мери по популярност със своята нежна половинка. В момента номер 13 от женския национален отбор по футбол има над 15 млн. последователи в социалните мрежи, а всяка нейна снимка

събира стотици хиляди харесвания.

Истерия с космически размери се разрази и по повод снимка на перфектното дупе на футболистката, която незнайно как се появи в интернет. Основната версия беше, че Алекс си е снимала задните части под въздействието на алкохолно опиянение, а някоя нейна "приятелка" се е погрижила за останалото. От цялата работа мисис Морган само спечели още повече популярност, която между другото й носи и страхотни финансови приходи.

Красавицата, освен да бележи голове за своя клубен тим "Лион", създава детски комикси, по които дори беше направен сериал. Да не забравяме, че тя е любимка на рекламодателите.

Та кой би се поскъпил да инвестира

в толкова красиво, талантливо и на всичкото отгоре умно момиче. Което е и с голямо сърце. Чаровната янки често се включва в благотворителни инициативи и харчи от личните си спестявания за деца в нужда. Толкова е хубаво, че чак прилича на някоя измислена история.

Няма лъжа и измама. Алекс Морган печели честно и почтено парите си, превръщайки се в същото време в пример за младите. Сега е на път да влезе в историята, спечелвайки за втори път световната титла. Заедно със съотборничките се класираха за финала на мондиала след победа над англичанките в инфарктен полуфинал. Още една стъпка нагоре и Алекс ще е на върха. Откъдето впрочем въобще не е слизала.