Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С провокацията си красавицата вбеси босовете на световния футбол, които са свикнали да свалят по десет кожи на желаещите да покажат продуктите си в Шампионската лига

Това са едни ужасно скъпи 90 минути. Няма фирма по света, която да не мечтае продуктът, надписът или логото й да се мярнат макар и за няколко секунди, през този златен час и половина. Всички мечтаят, но само 0,001 процента богоизбрани богаташи имат привилегията да рекламират за милионите зрители, залепнали пред екраните, за да не изпуснат и секунда от зрелището.

Финалът на Шампионската лига е веднъж в годината и замесените в неговата организация отдавна са открили начин да превръщат в злато всичко, до което се докоснат. В техния клуб простосмъртни и бедняци не се допускат. Усмихнати мъже в неприлично скъпи костюми контролират правилата на футболната игра и буквално печатат пачки за себе си и за тези, които крепят империята им.

Усмивките им обаче помръкнаха в 19-ата минута на финалния сблъсък между "Ливърпул" и "Тотнъм". Добре смазаната им машина проскърца лекичко, но дори и този невинен звук биеше като камбана в главите на костюмарите от ФИФА и УЕФА. Една жена си позволи да се подиграе с тяхното велико дело,

превръщайки ги в пълни глупаци.

Босовете на световния футбол сигурно още се чудят как са допуснали подобно покушение над принципите, че всеки трябва да плати прескъпо, ако иска да получи местенце на тяхната маса.

Моделката Кинси Волански направи изключително атрактивна реклама на ютюб канал, поддържан от нейния приятел. В момента едва ли има фен на футбола по света, който да не е разгледал канала vitaly underscored. Успешната кампания струва на авторите й не повече от 1000 евро. Именно тази цифра стряска съня на футболните хора. Те години наред се трудят неуморно, за да изстискват безжалостно световните гиганти - производители на чипс, бира, автомобили и всякакви други джаджи, които се нравят на мъжете.

Тази година тарифите скочиха до небето. Цените на рекламите между двете полувремена стигнаха до 3,5 млн. евро. Основните партньори на УЕФА и Шампионската лига се бръкнаха още по-надълбоко, за да си осигурят привилегията техните продукти да се показват преди и след началото на мача. Русата красавица

Кинси плю на

целия бизнес

и организира най-гледаната реклама за някакви си 1000-2000 евро. В основата на успеха й се крият добрата идея, правилната организация и малко късмет.

Със сигурност тя и любимият й Виталий Здоровецки планират всичко много преди да дойде време за решителния мач в най-елитния футболен турнир на Стария континент. Кинси вероятно си е запазила самолетен билет и хотелска стая в Мадрид месеци по-рано, за да получи възможно най-изгодните оферти. След това се е уредила и с един от възможно най-евтините билети за мача на цена 67 евро. Пропуските са за местата ниско долу зад вратите, където почти нищо не се вижда, но за авторите на плана това е най-идеалната позиция.

След това успехът на операцията зависи единствено от здравите нерви на Кинси Волански и късмета й. В началото на мача тя издебва стюардите да се разсеят и

хуква да твори история.

Бързоногата красавица очевидно е тренирала спринт на къси разстояния, защото за няколко секунди успява да достигне до средата на терена. Главният съдия спира мача, звездите на двата английски тима също застават мирно, а феновете по стадиона се кефят.

УЕФА има строги правила в такива ситуации - операторите моментално насочват камерите в друга посока, така че зрителите да не видят нищо и планът на провокатора да пропадне. На терена обаче има достатъчно други фотографи с техника от най-ново поколение. Благодарение на тях спринтът на Волански се превръща в световна сензация, а тя успява да покаже на света продукта, който рекламира.

Стотици хиляди моментално влизат в интернет, за да видят за какво става дума. Английски издания изчислиха, че благодарение на добре организираната провокация ютюб каналът на Виталий Здоровецки е спечелил близо 3 млн. евро само в първите 48 часа. Повечето медии у нас твърдят, че става дума за порно канал, но роденият в Мурманск здравеняк отдавна не се занимава с филми за възрастни.

Виталий се пръква на този свят през 1992 г., а няколко години по-късно семейството му се мести във Флорида. Там руснакът започва да кара скейтборд, но тежка контузия го отказва от това хоби и той се заема със снимането на провокативни клипчета. Някъде там руснакът наистина

участва в

порно филм,

но след това решава, че има потенциал за нещо по-различно. Виталий прави скрити камери, по време на които поставя в крайно неудобно положение случайни минувачи. В едно от клипчетата си той се преоблича като зомби и изкарва акъла на минувачите. В друго се разхожда с куфарче, в което уж е заложил бомба. Често го арестуват, а много от жертвите му налитат да го бият. Безцеремонният подход обаче бързо му печели популярност в интернет пространството. И не става дума само за повърхностни шеги.

Виталий участва и в благотворителни каузи. По-известен е случаят с бездомника Мартин, когото Виталий среща случайно на улицата. Звездата помага на клошаря да се приведе в приличен вид, да си купи нови дрехи и след това да се събере със съпругата си. Според изчисления на различни издания той изкарва не по-малко от 50 хил. долара на месец, но сега

доходите му рязко ще скочат.

Самият Здоровецки през 2014 г. нахлу на терена по време на финала на световното първенство в Бразилия и опита да целуне един от играчите. След това му лепнаха доживотно наказание да не посещава футболни мачове. Същата е санкцията и за неговата приятелка, но двамата едва ли са особено притеснени. Втори път едва ли биха направили същата провокация, а благодарение на тази от Мадрид спечелиха наистина добри пари.