Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Компютър предрече краят на цивилизацията. Най-кардиналните изменения ще настъпят през 2020 г.

Апокалиптична картина за бъдещето на човешката цивилизация успя да обрисува компютъра програма. Технологията предсказа, че до няколко десетилетия светът вече няма да е такъв, какъвто го познаваме днес, и на планетата ще настъпят глобални промени.

Компютърният модел предвижда, че краят на съвременната ни цивилизация ще дойде до 2040 година, като най-кардиналните изменения ще настъпят още през 2020 година, пише Дейли Експрес. Тоест хората, населяващи планетата в момента, скоро ще преминат от един етап на съществуване в друг.

Според компютърната разработка до 2040 година на Земята ще настъпи глобален срив. Това заключениее направено на базата на изчисления, свързани със замърсяването на въздуха, нарастването на населението, индустриалните процеси и изчерпването на земните ресурси.

Ако стойностите, отнасящи се до тези фактори, продължат да са същите и през следващите години, светът няма да може да остане същият. Най-вероятно той ще се промени драматично още през 2020 година, предрича още зловещата компютъра прогноза.

Една от причините, водещи до срив на цивилизацията ни, е глобалното замърсяване. Ако не вземем мерки и продължим да действаме по същия начин, скоро ще се стигне до критични изменения на земята. До 2050 година ще настъпи същински апокалипсис. Цивилизационният живот, на който сме свикнали днес, ще бъде разрушен, смятат специалисти.