Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месичков са победителите в “Денсинг старс”.

СНИМКА: ФЕЙСБУК
Д-р Неделя Щонова и Атанас Месичков са победителите в “Денсинг старс”. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Пръв темата повдигна певецът Богдан Томов във фейсбук профила си

Интересно ми е има ли между моите приятели някои, които смятат, че Неделя Щонова справедливо е победила Натали и особено блестящата Дара?!? Така певецът Богдан Томов първи разбуни духовете в социалните мрежи дали е заслужена наградата на тв водещата д-р Неделя Щонова и партньора ѝ на сцената Атанас Месечков в танцувалното шоу “Денсинг старс” по Би Ти Ви.

Със светкавична бързина победата им предизвика фейсбук реакции - докато едни ги подкрепят, други твърдят, че на мястото им е трябвало да бъдат Дара с партньора си Димитър Георгиев-Джими или Натали Трифонова и Димитър Стефанин.

Под публикацията на Богдан Томов заваляха редица коментари, които негодуват срещу победилата двойка. “Безумие. Дара е ходещ танц, нарисуван победител”, пише младият поп певец Тодор Георгиев-Тоши. Виолина Кодева пък смята, че и трите двойки са се представили прекрасно, но Дара е била най-стриктна и безупречна, Трифонова - най-сладка и сексапилна, а Щонова - “старателна и с много хъс, но във всеки неин танц присъстваше компромис чрез наблягане на въртенето с поддръжки, което им стана запазена марка с Наско”.

Трети се чудят дали зрителският вот е бил отчетен изобщо. Почтено би било да се покажат броят есемеси и откъде са изпратени. Фейсбук коментаторка припомни и случая отпреди няколко години с риалитито “България търси талант”, когато след скандал се стигна до проверка на зрителския вот.

Има обаче и много привърженици на двойката, взела купата. “Да, аз смятам, че напълно справедливо Неделя Щонова победи. Тя е феномен, вдъхновение и мотивация за всяка жена от много възрастови групи!”, пише Краси Гешева.

Неколкократно по време на шоуто Бодан Томов публикуваше в социалните мрежи, че е фен на Натали Трифонова. Малко след като изрази възмущението си от победата на Щонова и Месечков, певецът показа и възхитата си от журито в “Денсинг старс”: “Франциска, Томаш, Галена и Илияна бяха истински ментори и вдъхновители на участниците! Абсолютните звезди на формата”, допълва Томов.