Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адел и Рич Пол Снимка: Instagram/adele
Адел и Рич Пол Снимка: Instagram/adele

Певицата Адел неочаквано е потвърдила слуховете, че е сключила брак с половинката си Рич Пол, по време на комедийното шоу на близкия си приятел Алън Кар. Двама души от присъстващите в публиката вече потвърдиха новината, като публичното признание на певицата се случва малко след като преди време, говорейки за Рич в интервю, го нарече свой "съпруг", пише "Daily Mail".

"Тази вечер присъствах на комедийното шоу на Алан Кар в Лос Анджелис и Адел беше в публиката. Алан попита дали някой от присъстващите наскоро е сключил брак и Адел извика: "Аз", споделя гост на събитието. Думите му се потвърждават и от друг присъстващ. "Когато той попита дали някой се е омъжил наскоро, тя извика: "Аз". Беше толкова сладко и мило, но се случи буквално на самия край на шоуто", разказва очевидецът.

По думите им Адел е била в компанията на своя приятелка и много се е забавлявала. "На нея не й пукаше дали някой я разпознава, защото беше дошла да се забавлява на хумора на най-добрия си приятел", обяснява присъстващ.

Засега официално потвърждение от екипа на певицата няма. Наскоро 41-годишният Рич, който е спортен агент, разказа, че с Адел много са си помагали и са се подкрепяли по време на двугодишната си връзка. Въпреки това той предпочете да не дава яснота дали двамата са сключили брак, обяснявайки, че "това са лични неща, които не са за медиите."

Както е известно, носителката на куп музикални награди има 10-годишен син Анджело, който е плод на любовта й със Саймън Конеки, за когото британката беше омъжена в продължение на три години. Преди време тя обяви, че е готова за още едно дете и нищо чудно, след новината за сватбата да чуем и такава за нейната бременност, пише Дир.бг.