Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Денис Теофиков
Денис Теофиков

Окончателно - Денис Теофиков се е самоубил. Това показва почти двугодишното разследване, което бе водено под надзора на Софийската районна прокуратура. Случаят вече е приключен, съобщи "България Днес", позовавайки се на свои източници в МВР.

"Разследването окончателно приключи, защото няма никакви данни за убийство или подбудителство. Други подробности не могат да се оповестяват, защото причината за случилото се е изключително лична и много деликатна. Наблюдаващият прокурор не дава да се разгласява нищо по случая." Това каза за "България Днес" Мадлен Шишманова - говорител на Софийската районна прокуратура.

Повече - четете ТУК.

На 24 октомври 2021 г. младата звезда скочи от 7-ия етаж на сграда в района на комплеса "Царско село". Той бил в дома на приятелката си - гримьорката Алекса.

Теофиков е изпълнител на песните "Тръгвай си" в дует с Емилия, "Не се отказват" и "Милион" с Анелия.

За смъртта на певеца съобщи в социалните мрежи и колежката му Лорена. "Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе", написа тя към снимка, която сподели в инстаграм.

Разследването работеше по три версии - убийство, самоубийство или инцидент, а разследващите случая се опитваха да изяснят е дали Денис е скочил, дали е бил бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент.

Негови приятели споделят, че младият попфолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца от живота си. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал и профилите си в социалните мрежи. Преди той често организирал анкети в инстаграм акаунта си и отговарял на въпросите на феновете си. При едно такова питане през миналата година дали е намерил любовта на живота си, Теофиков пише, че по-скоро не е. По това време той току-що се е разделил с колежката си Десита.

21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като източници твърдяха, че забранените субстанции не са му били чужди. 

След смъртта на младежа Алекса също потвърди, че в последно време Теофиков не е бил добре. “Преди три дни сподели, че го обземат страшни мисли. Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда. Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края”, написа гримьорката в профила си в инстаграм.

Теофиков попада в музикалната компания "Пайнер" през 2016 година, след като участва в X Factor. Там преминава първия кръг, но отпада във втория. За негово щастие обаче изпълнението му е направило впечатление на музикалния продуцент Николай Пашев. Той прави връзката между Теофиков и “Пайнер” и само след 3 дни Денис подписва договора си с компанията.

Всъщност Теофиков е на сцена от съвсем малък. Още на 5 години печели един от епизодите на популярното в началото на века детско предаване “Кой е по-по-най”. На 13 години пък се явява в “България търси талант”.