Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Делян Пеевски заяви задоволство от свършената работа.
СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА
Делян Пеевски заяви задоволство от свършената работа. СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

В момента всички са в политическа кампания за местни избори, не исках панаири, обясни той защо е бил против излъчването на живо

Доволен съм свършихме работа на хората. Постигна се съгласие. Смятам, че и протестите ще спрат. Това заяви народният представител Делян Пеевски след края на продължилите повече от осем часа преговори с представителите на миньорите и енергетиците.

Пеевски бе оптимист за това към договореното съгласие да се присъединят и тези, които са останали да го съгласуват със структурите си. Той даде много висока оценка на начина, по който е форматирано споразумението.

Дълго преговаряхме. Всичко беше успешно за нас, надявам се и за хората, коментира Делян Пеевски.

В отговор на журналистически въпрос защо медиите не са допуснати да присъстват на преговорите, Пеевски коментира : В момента всички са в политическа кампания за местни избори. Ние бяхме там за да работим за хората, а не да си правим политическата кампания.

Не подкрепяме законопроектите за службите, вече съм си казал мнението, отговори Делян Пеевски на въпрос, свързан с предложението за сливане на службите, внесено в Народното събрание.

Премиерът Денков, каза, че държавата няма да затваря административно въглищни централи, пазарът щял да реши, кои ще останат.