Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мръсният въздух и цигареният дим ни убиват бавно

Кашлица и тежест в гърдите. Това са само част от симптомите за проблеми с белите дробове. Голяма част от хората, които са пушачи, с времето ги приемат за даденост и подценяват рисковете за здравето си. Как обаче стои въпросът при непушачите? Изследвания показват, че мръсният въздух, който дишаме, е също толкова опасен за белите дробове. Изключително неблагоприятната околна среда, в която живеем, се отразява на общото ни състояние.

Ако сме пушачи, можем да се опитаме да спрем цигарите. Тютюнопушенето е враг номер едно на здравия бял дроб и дихателна функция. Но дори човек никога да не е пушил, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите автомобилни газове и синтетични химически базирани препарати от ежедневието допринасят в известна степен за увреждането на белите дробове на всеки един от нас.

Поради тази причина, дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб по естествен път е полезна за всеки един човек.

Продуктът “БРОНХО КЛИЙНЪР” е комбинация от 100% естествени съставки, подпомагаща естественото прочистване на белия дроб от вредни вещества от околната среда, както и от полепнал катран при активните и пасивните пушачи.
Спомага за регулиране дейността на дихателната система, както и за подобряване проходимостта на алвеолите. Успокоява лигавицата, има противовъзпалително действие и доказани антибактериални и антитоксични свойства на състава. “БРОНХО КЛИЙНЪР” действа капиляроукрепващо и имуномодулиращо. Изключително много помага за прочистване организма на пушачи. Пречистването на белия дроб от токсини и катрани е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух.

Тайната на продукта се крие в неговите съставки - екстракти от живовляк, евкалипт, бяла ружа, джинджифил и Витамин С.

Поръчайте сега “БРОНХО КЛИЙНЪР” на промоционална цена от 24 лв. за опаковка, вместо 42 лв. или за 72 лв (3 опаковки за пълен курс на терапия). Заявете по тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg . Продуктът може да бъде закупен и от магазин Biotica в София, бул. “Христо Ботев” 60