Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мижава се оказа цената на нашия телешки стек, мизерна направо!

Японската туристка Дужнко Шинба подала оплакване в полицията, когато сметката й за консумираното рачешко месо в ресторант в Сингапур ударила 1000 USD в ресторанта Seafood Paradise (да си знаете като ходите на рибен ресторат в Сингапур). Сервитьорът горещо й препоръчал Аляски рак, чиято цена била 30 USD, но пропуснал да уточни, че става дума за 100 грама живо тегло, а животното тежало 3,5 килограма. Съмнявам се, че сама японка може да изяде 3 кила рачешко месо и мисля, че е взела остатъка в кутия за вкъщи.

От ресторанта в официално изявление съобщават, че изрично са предупредили клиентката на английски, че цената е на 100 грама. Никой обаче не уточнява какво е било нивото на говорене и разбиране на глобалния език. Служителите обаче твърдят, че клиентите си правели селфи с все още живия рак, чието отмъщение за сготвянето пристигнало със сметката.

Само мир да има, шефът на ресторанта намалил сметката със 107 долара.

Японката обаче не се е минала толкова много! CNN показва в репортаж най-скъпия рак в света - цената на един Снежен рак достига 46 600 USD с живо тегло от 1,2 кг. Ето това вече щеше да е изненада в сметката!

*От фейсбук