Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Прелъстителят се влюбвал истински в момичета до 15 г. Губел контрол от страст, отвличал, държал в плен и изнасилвал

Нова теория: Хилядите му завоевания - опит да усети грижа и интимност, каквито майка му не му дава

Мариан Шарпийон спи спокойно върху гърдите на Джакомо Казанова. Двамата са прекарали невероятна вечер. Но тя ще струва на прелъстителя безсънни нощи, сълзи и самосъжаление в следващите години.

За миг той поглежда 16-годишното момиче - красиво, младо, с нежна кожа и сочни устни, но и толкова свободолюбиво. Шарпийон може да прелъсти всеки мъж. Тя флиртува изкусно, остава в обятията на случайни, а на следващата сутрин си тръгва от тях, сякаш не е особено впечатлена.

Казанова осъзнава, че девойката му напомня за самия него. В следващата секунда го облива топла вълна. Ами ако никога повече не се видят? Какво се случва? Влюбен ли е?

Последната любов на най-известния женкар в света го съсипва. Той я хваща в изневяра, изпада в тежка депресия, пропива се и не успява да я преживее. Пише поезия за нея. Обижда я пред всички. Бълнува насън името й. И дори умира, мислейки за нея.

Но тази история не е за чувствата на Джакомо към Шарпийон. А за силното привличане, равностойно на обсебване, към това твърде младо момиче. Което всъщност разкрива една непозната, тъмна страна на великия прелъстител.

Какви разкриват любовните му бележки четете в сп. "Космос".