Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станислав Балабанов
Станислав Балабанов

С остра декларация от парламентарната трибуна Станислав Балабанов от ИТН призова за оставка на правителството. Той обясни, че дълго са наблюдавали дейността на "сглобката" и винаги са се чудили какво свързва толкова различни представители, с толкова различна идеология и ценностни системи. "Свързва ви тънката превръзка, за която от 2 дни заговори Кирил Петков, който не е в залата. Благодаря ви за откровението. Разбрахме за тънката превръзка на политическо безочие на лицемерието, лъжата, кражбата. Превръзката, която прикрива най-срамната част от вашето управление", атакува той ПП-ДБ.

И напомни, че ако 9 мес. е цикълът, в който се ражда човешкият живот, управляващите порочно са "заченали" порочно правителство. "Тази превръзка няма да може да попие всички вреди, които изтичат от вашето управление. Много скоро ще имате нужда не от тънка превръзка, а от памперс", заяви Балабанов. И уточни - не става въпрос нито за библейски грехове, манастири или човешки функции - става дума за престъпления, наричани удобно от медии и политици сглобка.

"Сглобихте правителството и престъпниците и ги нарекохте правителство на България. Оставка", завърши декларацията на ИТН.