Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Андрей Райчев
Андрей Райчев

Коалацията изглежда по стабилна, има възможности за позитивно развитие, дали ще се реализират, ще видим, заяви политологът Светослав Малинов. Той и Андрей Райчев коментираха новия политически сезон по БНТ. 

Това правителство и тази политическа нагласа е връстник на войната и ще си отиде с войната, смята Андрей Райчев. Той припомни, че европейската нагласа е 100% подкрепа за Украйна, а 60% от българите са на обратното мнение. 

Според Малинов в момента имало успокояване и свикване с идеята, че имаме работещ парламент. Той е на мнение, че не е толкова лесна скалата "за" и "против" Украйна.

Светослав Малинов
Светослав Малинов

Според Андрей Райчев това правителство изцяло зависело от Бойко Борисов. Той не изхождал от някакъв факт, а от логиката на шаха. 

Според него за разлика от обикновените националисти "Възраждане" били умни. Те били наясно, че нямат нито един съюзник. Те се опитвали да направят нещо, което става и в Европа. 

Светослав Малинов пък каза: президентът е лидер на "Възраждане" или техен почетен председател. Той щял да става все по-истеричен в реакциите си.