Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Началото на всеки период в платформата на даден букмейкър или казино минава задължително през някаква процедура по регистрация. Това е универсален принцип, тъй като няма как да се играе, без да станем официално клиенти на даден сайт. Добър пример за улеснена процедура е тази за регистрация в INBET.com, която е много стандартизирана и няма да представлява никакъв проблем за вас по пътя към това да пробвате своя късмет в съответния сайт. За опитните играчи навярно целия процес не е никак непознат, но за тези, които нямат идея как става, ще обясним най-общо в следващите редове.

Попълване на регистрационна форма

Инбет не се различава по отношение на маниера на действие при регистрацията. След като натиснете на „Нов клиент“, ще ви излязат последователно няколко стандартизирани форми, в рамките на които ще трябва да попълните определени данни. Сред тях със сигурност ще присъстват избор на парола и потребителско име, тъй като тези два елемента ще са ви нужни оттам насетне, за да влизате безпроблемно в платформата ви. Нормално е да ви бъде поискан и телефон и валиден имейл адрес, за да има операторът контакт с вас. Най-важното обаче, поради което е наложително тези данни да са валидни и актуални, е, че чрез тях ще потвърдите своя акаунт, когато завършите регистрацията.

Даване на лични данни

При регистрацията в подобен сайт винаги е наложително да дадете точни данни от типа на адрес по лична карта, ЕГН, както и дата на издаване на личната карта, а и номера на индивидуалния документ. Чрез това ще бъде проверено от съответен отдел дали имате някакво криминално минало и дали действително съществува такъв човек с българска регистрация. Освен това се изисква всички данни да са само на един човек, включително и предоставените банкови данни. Няма как да съществува акаунт, който е регистриран на името на един човек, но банковите данни да са на друг.

Има ли риск за личните ми данни?

По принцип много често говорим за рисковете при предоставяне на някакви лични данни в онлайн пространството, така че е разбираемо това съображение да витае в главите на всички играещи. Inbet обаче се е погрижил, за да създаде достатъчно добре развита система, чрез която да се гарантира пълната сигурност на потребители, които да знаят, че няма да има изтичане на лични или банкови данни. Специална система за криптиране е в основата на това всички данни да бъдат невъзможни за разкодиране, съответно всеки клиент трябва да бъде спокоен, че няма да бъде прецакан от онлайн действията си в света на хазарта.

Верификация след регистрация

Целият този процес завършва с логични етап на верифицирането на акаунта. Тук се очаква да бъдат предоставено два лични документа, включително лична карта, паспорт или шофьорска книжка. При определени обстоятелства може да ви бъде поискана и снимка. Така компанията ще е сигурна, че си има работа с истински човек.

 Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.