Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава днес в Ловеч. Кадър и видео Фейсбук/Бойко Борисов
Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава днес в Ловеч. Кадър и видео Фейсбук/Бойко Борисов
  • Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили, каза лидерът на ГЕРБ пред симпатизанти в Ловеч
  • Опонентите ни казват, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите
  • Ще довършим програмата за саниране, заяви Николай Нанков
  • Срещу нас стоят хора, които могат да продават мечти, но не и да управляват, допълни Младен Маринов

Нищо не се променило от времето на Мирчо Спасов, защото е дошъл Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да ти е мъчно на душата, за да наричаш концентрационен лагер "Слънчев бряг". Като станах главен секретар исках да измия мъката на майка ми - нейн близък е умрял в лагерите. В архивите пишеше: умрял от червен вятър в лагера "Слънчев бряг.

Сега новото поколение не знае кой е Кацамунски, Мирчо Спасов - разбирате ли двойното унижение - умрял от червен вятър на "Слънчев бряг".

Така емоционално започна речта си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в залата на читалище "Наука" в Ловеч.

За "Хемус" съм благодарен на тези след нас, че финансираха нещо, макар и малко. Сега вече до Ловеч щеше да се върви за 10 минути от сегашната отбивка.

А помните ли как източваха нарочно язовирите - но Томислав (Дончев) се снима с вестник на съответната дата и се видя пълен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири, припомни Борисов.

Петков каза че Велкова си противоречи - не, това секретен доклад, но като стана достояние, те я заплашиха и тя затова се дърпа. Нахвърлиха й се всички, защото това е положението в държавата, коментира Борисов дебатите след коментара на Велкова за състоянието на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах премиер София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе - също. А Варна - Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди зрители. Обаче имаше нужда от ремонт. Като направихме обследване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни спаси! Направихме наново залата.

Ами в Бургас - от 2 години е построена най-голямата зала в България, по-голяма е от "Арена Армеец". Не я пускат, за да не кажат че ние сме я направили.

Същото е и за църквите и манастирите - без Господ нищо не можем да направим. И това, че оцеляхме през тези 2 г. също е божа работа.

Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили. Видях снощи (в петък вечерта) мантинелата край Казичене - стои месеци след катастрофата с мигранти, няма и маркировка.

Асен Василев казва, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите.

Силата е армията - може да има 7 лидери, но силата е в армията. Аз като се сетя какви глупости см правил на 20, 30, 40 г. и повече - важно е да има и един-двама с побелели коси, но трябва да има много млади.

2009-а заварих най-голямата криза след Голямата депресия. После - миграционната криза. След нея ни сполетя ковид - нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, но успяхме да прекараме България по най-добрия път.

Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от данъци - от малки и средни фирми. но ще пострадат белите фирми, прозрачните, които движат икономиката. Няма да подкрепим да обложат ресторантите, фитнесите и други най-пострадали от ковид, тогава те бяха толерантни, сега ще ги подкрепим.

Че е трудно, така е! Аз съм от малкото хора, които знаят как, трябва ни вашата подкрепа. Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа.

И много ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук, завърши Бойко Борисов.

Срещата със симпатизанти започна с приветствие на кмета на Ловеч Корнелия Маринова. Тя благодари на Борисов от името на един спортист от национална и световна величина - Любо Ганев. "Никой не е правил толкова за спорта, колкото е направил Борисов", казал Ганев.

Убедени сме, че ще получим достатъчно, за да върнем държавата. Благодарим на Борисов за това, че е обърнат към нас и болките и проблемите на градовете. В Ловеч благодарение на субсидиите построихме сметището, ремонтирахме катедралния храм. Направихме основен ремонт на 50 км от пътната мрежа, много ремонти се осъществиха във ВиК инфраструктурата, в образованието.

На вчерашния ден преди година решиха да се саморазправят с опозицията и вкараха в ареста нашия лидер и двама колеги. Това не се е случвало през последните 30 г., но за 8 месеца вкараха държавата във фалит. Успяха да обявят кметовете във врагове - ние бяхме натикани без евросредства и национално финансиране, без план за възстановяване, заяви кметицата на Ловеч.

Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава днес в Ловеч. Кадър и видео Фейсбук/Бойко Борисов
Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава днес в Ловеч. Кадър и видео Фейсбук/Бойко Борисов
На 2 април да направим България отново стабилна държава, допълни тя.

Водачът на листата Николай Нанков заяви, че е убеден, че след 2 април ще се създаде стабилност в държавата. Обяви, че е горд да е сред лидера на партията, част от колегите от листата и всички симпатизанти в залата.

Ще довършим програмата за саниране. Не е необходимо хората да плащат за многото такси - навремето всичко беше на 100% безплатно. Ще продължим това. Листата е със средна възраст 40 години, обяви Нанков.

Нанков е направил много за инфраструктурата на България и разбирам неговия яд, защото всичко се руши, заяви членът на ловешката листа на ГЕРБ Младен Маринов. Враговете знаят, че силата на ГЕРБ е лидерът и пълните салони.

Когато трябва ще затягаме коланите - общините не са делени по партии. Срещу нас стоят хора, които могат да продават мечти, но не и да управляват.

Убеден съм, че хората ще направят разлика преди и сега. В момента всеки ден сме свидетели на престъпления, границата е на решето - Бойко Рашков обезкърви системата на МВР - казвам го със съжаление.