Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов Кадър: YouTube/ToTo Yotov
Слави Трифонов Кадър: YouTube/ToTo Yotov

"Мислех, че виолата е саксофон като дете", призна шоуменът

"Майка ми беше много сурова, когато бяха малък", сподели още той

Бях кротък и тих, мил, любвеобилен, спокоен, но пубертетът дойде. Дойде сексът и се превърнах в агресивно животно. Виж какво направи с мен животът.

Това призна Слави Трифонов в подкаст пред Тото.

Той също така сподели, че е бил отличник в училище. 

„Беше ми трудно да разбера, че е по-добре да имаш приятели, а не шестици. Не мога да кажа, че до този извод съм стигнал благодарение на майка ми, тя искаше да имам шестици. Сам достигнах до този извод, че приятелите и да имаш среда е по-важно“, добави той.

Шоуменът уточни, че е родом от Плевен, но е решил сам да твърди, че е от село - Учин дол.

Трифонов разказа за пътя си до музиката. Преподавателка в музикалното проверява дали е музикален след молба на майка му. "Казаха - "може да стане музикант". Попитаха майка ми на какъв инструмент иска тя да свиря, защото имаше свободни места при преподавателите по виолончело, пиано и виола. Майка ми каза - "той да каже на какво иска да свири". А аз мислех, че виолата е саксофон. Аз съм бил дете, но споменът ми е много жив. И затова казах, че искам да свиря на виола и се шокирах много, когато отидох за пръв път и видях, че всъщност виолата прилича на цигулка. Но вече бях казал и така започнах да свиря на виола. Няма музиканти в рода ми. Никой не ме е карал да свиря", разказа Слави.

Майка ми беше много сурова, когато бяха малък, сподели още той.