Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Максим Галкин и Володимир Зеленски през 2013 г. като водещи на новогодишната програма на тв Россия 1
Максим Галкин и Володимир Зеленски през 2013 г. като водещи на новогодишната програма на тв Россия 1

Телевизионен канал "Россия 1". 1 януари 2013 г. програмата "Първа новогодишна вечер" водят Максим Галкин и Володимир Зеленски, пише сайтът meduza.io, обявен за чуждестранен агент в Русия и публикува видео от програмата.

Галкин и Зеленски  се майтапят с традицията на новогодишното пиянство, руската салата и Филип Киркоров. "Съветското шампанско влезе в Книгата на рекордите на Гинес като парадокс: има напитка, няма държава. Галкин се възмущава, че според новия закон за забраната на реклама на алкохол и цигари, трябва да се забрани и "Ну погоди!", защото "децата ще видят как вълка пуши". Зеленски му отвръща, че в телефона на Галкин е записан като "гастарбайтер". С песни участват Николай Басков, Евгений Петросян, Потап и Настя. Вера Брежнева хвърля въздушни целувки към залата, Владимир Соловьов се смее на шегите на Зеленский. На масите са Олег Газманов, Дмитрий Губерниев, Григорий Лепс, други звезди от Русия и Украйна.

10 години по-късно Украйна и Русия са във война. Зеленски е президент и върховен главнокомандващ. Галкин се обяви срещу войната и бе принуден да напусне Русия, защото бе обявен за "чуждестранен агент". Вера Брежнева е в списъка на "нежеланите артисти" в Русия и е доброволец в пункт за хуманитарна помощ. Владимир Соловьов в своето токшоу призовава за унищожението на Украйна и нарича Зеленски "наркоман". Потап събира пари за пострадалите от войната. Петросян, Басков и Лепс подкрепят "спецоперацията". Газманов обяви концерт в анексирания Херсон, но той се провали, след като украинците си върнаха града. Губерниев прави "патриотични" концерти. "Россия 1" е забранен по цяла Европа като главното оръжие на пропагандата на Путин.