Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Благой Георгиев СНИМКА: Стопкадър Би Ти Ви
Благой Георгиев СНИМКА: Стопкадър Би Ти Ви

„Разбрах, че точно вярата спаси брат ми“, призна бившият футболен национал Благой Георгиев пред Нели Хаджийска и Меги Димчева в предаването „Търси се“. Той добави още, че постоянно ходи на църква, изповядва се и спазва всички пости през годината.

"Цял живот дори и да съм бил във връзки, винаги съм живял сам. Заради спорта си постоянно на някъде - на тренировки, на лагери, по хотели, по самолети. Така съм израснал и съм свикнал", каза Джизъса.

"Мисля, че съм в нормални отношения с майките на децата ми и им благодаря, че са отгледали и възпитали всичките деца", добави още той.

Благой Георгиев се ожени за новата си приятелка Полина това лято. Двамата се запознават във фитнес залата.

"Още като го видях да влиза във фитнеса, много ми хареса като мъж", разказа Полина. Предлага й годеж, докато са на почивка в Индонезия. Децата на Благой лесно приели новата му съпруга.

"Говорили сме за общо дете, но решихме да мине малко време след сватбата и да се опознаем повече", обясни Полина.

Родителите на бившия футболен национал са били против връзката на Джизъса с плеймейтката Златка Райкова, но пък харесват новата му жена - Поли и най-вече това, че приема бившата на Благой - Христина.

„Футболът е моят живот и след като се отказах, не знаех къде съм, бях като болен“, призна той и добави, че винаги ще съжалява за това решение. Никога не е искал да бъде треньор, надява се обаче да бъде ръководител на отбор. А едно от децата му вече е поело по неговия път - Давид, който вече от 3-4 години тренира футбол.

"За да се стигне до раздяла, значи нещата не са били окей", каза Георгиев относно връзката си с бившата гимнастичка Христина Витанова, от която има две деца. Признава, че избягва да говори за предишни връзки, защото има сега жена до себе си.

"Помня хубавите неща", добави той.

Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид. Има син - Елай, от първия си брак с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.