Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Владимир Путин СНИМКА: Ройтерс
Владимир Путин СНИМКА: Ройтерс

Механизмът за “дискордия”, точен термин употребен от д-р Светослав Стамов, в условията на изборна пропаганда е следният:

Прицелваш се в лидера или в поне един-двама от неговите най-близки заместници и грижливо изграждаш неговата публична скулптура от кал примесена с тор. Може и човешка. След това заместваш през медиите и мрежите реалният образ на човека с тази скулптура или карикатура. След това наричаш самият реален човек карикатура, защото той вече е бил дехуманизиран през медийният си вариант и е станал идентичен на този публично представен образ в съзнанието на публиката. Това се нарича ПиАр кампания. Най-важното е да отвратиш и да направиш срамно в съзнанието на електората гласуването за този човек. Добре е да го идентифицираш като изрод, крадец, развратник, реститут или притежател. Особено на имоти и особено, скъпи имоти. Превръщането на човека в кал е завършено и е обратното на Преображението за което говори Господ.

В тази кал ще влезе с потурите си православният български народ в следващите месеци и Демиургът, който ще контролира как да гласуват отново ще е посредствен, умствено спънат човек, подпомогнат от политически офицер с харизмата на инсект, наречен богомолка.

Докато дойдат изборите, ваканцуващите протестанти ще са се прибрали да учат на Запад, или да спечелят по някое евро, а тук ще остане Юмрукът.

Първо ще са маските, глобите, страхът от студа, газа, хляба и глада и внушението за Хаос.

После ще ни спаси Путин.

От Фейсбук.