Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ПРИХОДИ

Работа: В дните от началото на седмицата ви очакват заслужени финансови постъпления. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения и отложете начинанията. Почивните дни ви позволяват да се срещнете с хора от деловите среди, с които да уговорите сътрудничество. Ако не сте прекалено чувствителни и не реагирате емоционално, ще се радвате на мечтаните резултати. От понеделник имате няколко дни, за да отхвърлите ежедневните си задължения. Вашата проницателност впечатлява заедно с факта, че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте ползотворни разговори.

Здраве: Единствената причина за здравословни проблеми може да се корени в невъзможността да простите на хората, които са ви засегнали. Не допускайте емоционален и нервен срив.

Любов: Семейните имат възможност да стабилизират отношенията си. Самотните ще срещнат голямата си любов и ще имат шанс да създадат семейство или да обявят годежа си.

ТЕЛЕЦ

НОВ БИЗНЕС

Работа: В началото на седмицата се възползвайте от благоприятната възможност без притеснения да оформите важни документи, както и такива, свързани с намерението ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, за да не ви попречат. В почивните дни си наложете търпение и въздържаност. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи. От понеделник дните са добри за творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволяват да създадете впечатляващи творби и да блеснете с тях, ако сте имали период на продължителна почивка. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата.

Здраве: Не прекалявайте с обилните трапези, защото може да си навредите, когато изгубите мярката за яденето и алкохола. Здравето ви е зависимо от психическото ви състояние.

Любов: Надарени сте със силно изразена сексуалност и сте склонни светкавично да се влюбвате. За да намерите подходящата половинка, бъдете търпеливи.

БЛИЗНАЦИ

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. На всяка цена откажете направените ви предложения. От вас се изисква особена предпазливост по отношение на познанствата, срещите и разговорите. Възможни са срещи с неприятели. В почивните дни, ако сте на работното си място, вашият новаторски подход ще бъде възприет добре от началниците ви. От понеделник очаквайте известие за приходи, което ще ви зарадва и ще ви донесе признание. Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си. Проявете мъдрост и въздържаност при срещи с нагли и неприятни посетители. В състояние сте да разрешите неотложен делови проблем.

Здраве: Здравето ви е отлично въпреки трудностите, които ви изнервят. Затова сте готови да забравите за потребността от почивка и сън и да си навредите.

Любов: Семейните да не се впускат в авантюри. Не мислете, че и ако не сте щастливи, новата любов ще ви споходи за миг. Без развод не бързайте с обещания за сериозна връзка.

РАК

РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата ставате досадни и раздразнителни, ако нещо не върви по план. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални постижения, да вървите към нов кариерен връх. Промените, които ви предстоят, са и положителни. През двата почивни дни бъдете внимателни, ако сте зад волана. От понеделник не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да изслушвате събеседника си. Бъдете търпеливи и спокойни. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат очакваните. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства, или ги откажете с приемливо извинение.

Здраве: Може да се почувствате отпаднали. Приемайте повече плодове и пресни салати, а също и витамини, за да не изтощите непоправимо организма си.

Любов: Не е изключено някои двойки да вземат решение за развод. Несемейните имат възможност да срещнат половинката си или да изяснят отношенията си с интимния си партньор.

ЛЪВ

АКТИВНОСТ

Работа: От четвъртък бъдете активни и работете упорито, но със засилено внимание. Изненадват ви неочаквани приходи, които е във ваша полза да съхраните. Не очаквайте помощ от деловите си партньори. През двата почивни дни, неочаквано за вашите планове, трудностите по пътя ви няма да са малко. Имате достатъчно сили да се справите със задачите си, но не бива да разчитате на помощ. От понеделник не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате през тези дни. Възможни са разочарования, ако работят или се познават с ваши конкуренти. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства.

Здраве: Сами може да си навредите, ако пропускате почивката, устремени към нови професионални върхове. Предпазвайте се от проблеми с кръвното налягане.

Любов: Семейните и сериозно обвързаните може да изживеят своето второ любовно пробуждане и да се окажат омаяни от огъня на нови чувства. Крачката за раздяла не е тяхна крайна цел.

ДЕВА

ЕМОЦИИ

Работа: От първия ден на седмицата въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат няма да го позволите, защото неприятностите ви са породени от емоции. Деловите разговори ще ви ядосат. През почивните дни ще осъществите с лекота плановете си. Чувствителността ви е прекалено изострена. И от дреболия сте способни да избухнете. Стиснете устни и премълчавайте. От понеделник не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари или бивши делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите провалите и разочарованията. Със задачите си се справяте добре независимо от създадените ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами, защото ще сте често по-напрегнати от позволеното. Не се надявайте, че ако не се грижите сами за себе си, някой ще го стори вместо вас.

Любов: Вашите планове за личния ви живот ще се разминат с реално заложеното ви от съдбата, ако решите да предприемете промяна и да се разделите с брачната си половинка.

ВЕЗНИ

ПЪТУВАНЕ

Работа: През първите дни на седмицата прибързаността ви води до грешки. Бързо ги отстранете, стига да е възможно. Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете още веднъж детайлите, за да не окажете губещи. Периодът не е добър за делово пътуване. В почивните дни избягвайте срещите и запознанствата. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си рискувате да ги допуснете близо до себе си и да се предоверите. От понеделник на работното място отхвърляте много задачи. Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате. По-добре се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи приходи.

Здраве: Похапвайте пресни зеленчуци, наблегнете на салатите, като не прекалявате със солта, избегнете тестените храни и не натоварвайте стомаха си със сандвичи, които ви вредят.

Любов: В личния живот не търсете материални облаги от интимните си връзки, защото стигне ли се до брак по сметка, той няма няма да ви донесе щастие.

СКОРПИОН

ОБЩУВАНЕ

Работа: В дните от началото на седмицата общуването? с непознати или малко познати хора ще ви навреди в близко бъдеще. Избягвайте го на всяка цена. Работата ви спори. Възможни са приходи. Деловите разговори и срещи са ползотворни, ако контролирате емоцията си. През двата почивни дни бъдете внимателни, за да не ви провалят даващи ви съвет ваши колеги, партньори или уж компетентни хора заради липса на знания, за която не сте се досещали. От понеделник най-напред завършете започнатите задачи. Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите бързо със задълженията си. Бъдете по-упорити. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало.

Здраве: Подвластни сте на свръхчувствителност, преминаваща в агресия и опит да се защитите от злия свят. Не само ще си спечелите поредния букет от болести, а и ще вредите на психиката си.

Любов: Отговорете си какво искате от брака си - да го съхраните или да го приключите. Разводът няма да е проблем, защото сте омръзнали с поведението си на вашите близки.

СТРЕЛЕЦ

ДЕЛОВИ ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте делови запознанства. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъдат отчетени от ръководството. Очаквайте и добро финансово поощрение. Проведете делови разговори, дори да са инцидентни, не ги отклонявайте! В почивните дни сте заети с работа, с домашни задължения и естествено, сте напрегнати. Занимавате се със служебни проблеми заради постоянните позвънявания на ваши нови колеги. От понеделник всяка задача, изпълнена в рамките на трите дни, ви носи неочаквано добри приходи. Ще вземете дейно участие в благотворителна дейност. Готови сте на саможертва, но преценете дали не прекалявате с щедростта си.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, но дали ще ги положите, зависи от вас. Бъдете умерени както с храненето, така и с алкохола, а внимавайте, защото сте податливи на травми.

Любов: Проблемите в личния живо разрешете, вместо да търсите утеха в извънбрачна връзка. Несемейните със сериозна връзка да направят крачката към създаване на семейство.

КОЗИРОГ

ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Работа: От началото на седмицата вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. През двата почивни дни писатели и журналисти ще получат изненадващо предложение за договор от издател зад граница. Приемете го и ще ви донесе известност. От понеделник заниманията с фотография, любителски или професионално, ви доставят удоволствие, но и не ви липсва желание за работа. Дайте воля на своите фантазии и за миг си представете колко красив би бил животът ви, ако те бяха действителност. Колегите ви изслушват внимателно и се съобразяват с мнението ви.

Здраве: Здравето ви и през този месец изисква грижи, но дали ще ги положите, зависи от вас. Бъдете умерени с храненето и се пазете от преумора и травми.

Любов: Всички семейни, които не успяват да овладяват емоцията си, са готови на изневяра и на скандал, който ще съсипе изцяло хармонията в семейството, особено ако е била измамна.

ВОДОЛЕЙ

ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

Работа: От четвъртък не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни, ще постигнете целите си, въпреки че срещате противопоставяне. Бъдете практични и въпреки целенасочената вреда се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. В почивните дни сте в състояние да допуснете професионални грешки заради прибързаност? само защото сте решили да надскочите възможностите си. От понеделник очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат. Съветвам ви да отложите инцидентните срещи и разговори.

Здраве: Спокойствието и хармонията в отношенията с вашите близки и приятели са гаранция, че ще съхраните здравето си стабилно. Избягвайте нервното напрежение, което ви вреди.

Любов: Семейните ще са притеснени от силата на привличане, на което не успяват да устоят, но разумът им може да надделее и да съхранят брака си. Несемейните ще срещнат голямата си любов.

РИБИ

РАЗПРАВИИ

Работа: В началото на седмицата сте длъжни да избягвате разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в същия ден. Справяте се със задълженията си. Съхранете отношенията с партньорите си, които може да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, което ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. През двата почивни дни овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ви вредят. От понеделник на работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори са успешни. Склонни сте да се претоварвате емоционално и интелектуално.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми със стъпалата заради неудобни обувки и от нежелани алергични реакции заради некачествена храна.

Любов: Вие самите никак не обичате да ви нараняват и страдате, когато сте предадени от любим човек. Не е редно да наранявате чувствата на брачната си половинка заради интриги.