Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: САМОУВЕРЕНОСТ

Работа: В началото на седмицата няма да липсват служебни трудности, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, доколкото ще ги осъзнаете в самовъзвеличаването си. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Подхождайте разумно към възникващите делови проблеми, които са лесно решими, ако не се притесните. От понеделник не се опитвайте да търсите подкрепа от страна на деловите си партньори и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекалено раздразнителни и агресивни. Намесата и съветите на колегите ви са добронамерени, защото искат да ви помогнат. При необходимост осъществете пътуване.

Здраве: Здравето ви е привидно стабилно, но сте изнервени, защото сте напрегнати и недоспали. И вие не осъзнавате каква е причината за напрежението, което цари у вас самите. Овладейте се.

Любов: Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Вредите на отношенията си.

ТЕЛЕЦ: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата периодът е напрегнат, въпреки че ви обещава приходи. Очаквайте, но не се надявайте да получите обаждане за повишение и нови задачи. За съжаление, се очертават разправии с колегите ви. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят. Поставете началото на нови занимания, след като ги обмислите добре, за да сте сигурни, че решението ви е правилно. Не пропускайте планиран обяд с колегите си. Покажете, че уважавате качествата им. От понеделник не се изкушавайте от начинания. Постарайте се да изясните бързо възникналите делови недоразумения, за да не ги пренесете вечерта в дома си и да се скарате с половинката си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради напрежението на работното ви място и защото сте зависими от психическото си състояние. Не бива да пропускате почивката си.

Любов: Семейните ви отношения се нормализират. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми.

БЛИЗНАЦИ: ИНТРИГИ

Работа: През първите дни на седмицата се пазете от интриги на работното място, породени от вашата активност и компетентност. Не се доверявайте на съвети, които целят да ви объркат. След работа се приберете у дома. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте настойчиво, дори с агресия мнението и предложенията си. В дните от понеделник известие ще стане причина за големи промени на работното ви място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки, въпреки че сте без настроение.

Здраве: Спокойната почивка с книга в ръка или пред телевизора, разходка или спорт ще се отразят добре на здравето ви, но нервността ви вреди.

Любов: Несемейните да очакват предложение за брак. Не сте сигурни в чувствата си. Семейните да не се отдават на интимни мигове, ако не са сигурни в чувствата си.

РАК: ГРЕШКИ

Работа: В началото на седмицата ви съветвам да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са проблемни. По-добре ги отложете. Вашата прецизна работа ще ви донесе удовлетворение. Нови запознанства ви разочароват. Деловите разговори изискват крайната ви предпазливост. От понеделник са ви необходими много усилия, за да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задачи. Не се надявайте на финансови постъпления. Очаквайте предложение, водещо до подобряване на материалното ви състояние. При необходимост потърсете помощта на колегите си, но само ако сте убедени, че сами няма как да се справите с трудностите.

Здраве: Внимавайте с храната. Предразположени сте към хранителни отравяния и инфекциозни заболявания. Не залитайте в крайности, и изчистете организма си от натрупаните отрови.

Любов: Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечер ви очакват романтични срещи и приятни изненади. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си.

ЛЪВ: ПРИМИРЕНЧЕСТВО

Работа: От четвъртък до неделя ще се ядосате, защото ви налагат да си сътрудничите с хора, които не ви допадат като интелект и знания във вашата сфера. Внимавайте с новите делови запознанства. Примирете се с положението на работното си място. Ако искате да спечелите уважението на всички, не се ядосвайте, въпреки че ви създават временно напрежение и неудобство. В дните от понеделник подобрете с перфектната си работа своето материално състояние, след като имате тази възможност. Бъдете внимателни и търпеливи. По-добре се постарайте да прецените всички положителни и отрицателни качества на деловите си партньори. Така няма да съжалявате за сключените договори, защото може да ви изненадат загуби.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола и обилната храна, защото ще навредите на здравето си. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие.

Любов: Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора.

ДЕВА: ПРИЗНАНИЕ

Работа: От първите дни на седмицата се радвате на професионално признание, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте почтени в действията си. Не предавайте колегите си, ако ви помолят за помощ, за да не ви лишат от своята подкрепа, когато ви е нужна. Запазете спокойствие и избягвайте спор, който може да доведе до проблеми заради различие в мненията ви с вашите колеги. Предпазвайте се от крайни изказвания. От понеделник се налага да вземете важни решения. Разчитайте на разума си, а не на късмет. Работете усилено и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно. Предпазвайте се от прибързаност и необмислени действия.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Ще се чувствате уморени и отпаднали. Причината е не само напрежение, а и похапване на храни, които са вредни за вас.

Любов: Възможни са проблеми в дома ви. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка.

ВЕЗНИ: ОБРАТИ

Работа: В началото на седмицата са възможни неочаквани обрати. Вашите колеги и делови партньори подкрепят начинанията ви. Прибързаността е нежелателна. Създайте си приятна атмосфера на работното място. Бъдете съсредоточени в задачите си, за да избегнете провалите и финансовите загуби, предизвикани от ваши колеги. Поднесете новите идеи и планове на колегите си. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. От понеделник постигате мечтаните професионални цели. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Ако не се разсейвате, ще работите още по-добре. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не изпаднете в депресия. Товарите се със задължения, въпреки че имате нужда от почивка, а липсата й ви разболява, но отказвате да го приемете.

Любов: Брачната ви половинка е изкушена да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението.

СКОРПИОН: ПЪТУВАНИЯ

Работа: От началото на седмицата блокирайте действията на неприятелите си. Имате шанс да подобрите материалното си състояние. Няма да ви липсват предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви, които може да са странни и неочаквани, но въпреки това ги обмислете. Трудностите на работното място изобщо не трябва да ви притесняват. Ще се справите успешно със задачите си и ще докажете уменията си. В дните от понеделник сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е породена от разочарованието, което изживявате, и от нежеланието на вашите колеги и партньори да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат. Чувствате се самотни.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Ще ви се отрази добре разходка на чист въздух. Пазете се от преумора, доколкото това е ваш приоритет, защото напрежението ви вреди.

Любов: Отношенията с любимите ви хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия се усмихнете.

СТРЕЛЕЦ: НЕНУЖНИ ИНВЕСТИЦИИ

Работа: През първите дни на седмицата, въпреки че искате да отхвърлите повече задачи, не проявявайте досадна делова активност и не инвестирайте. Бъдете сдържани. Премисляйте всяка изречена дума. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в тези дни. От понеделник за вас е полезно да поставите началото на важни делови разговори, дори да са по телефона. Не отказвайте срещи с нови делови партньори. Ще получите нови предложения за съвместен бизнес. Блазнят ви, но бъдете внимателни, защото бъдещата печалба може да я няма, но загубите в настоящето ги има.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. От една страна, вечно бързате нанякъде и сте застрашени от травми. От друга, сте орисани инатливо да се изявявате като автомобилни състезатели.

Любов: Посветете част от времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка.

КОЗИРОГ: НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ

Работа: В началото на седмицата ще ви се удаде възможност да обмислите нови варианти, разкриващи пред вас добри перспективи. Прибързаността може да е причина за провал на замисленото. Радвате се на спокойствие, което ви позволява да анализирате безпристрастно. В дните от понеделник провеждайте внимателно разговорите и деловите си срещи, насрочени и инцидентни, за да избегнете грешките. Предпазливо създавайте нови взаимоотношения. Очаквайте промени в професионалния си път. Съветвам ви да избягвате начинанията и работата с други хора. Отложете на всяка цена инцидентните срещи, за да си спестите погрешни или критични изказвания заради прибързаност и липса на подготовка.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Мислите, че не сте достатъчно обичани, и сте склонни да затъвате в депресия. Не се оплаквайте, защото това е ваше внушение.

Любов: Ревността на половинката ви е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено, преди скандалът да е достигнал необратимата си точка.

ВОДОЛЕЙ: НОВИ СИЛИ

Работа: От четвъртък до неделя дните ви даряват възможност да се заредите с нови сили. Не вземайте прибързано важни решения. Очаквайте промени в материалното си състояние. Дали ще са положителни, зависи само от вас. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието ще ви споходи, ако сте упорити и работите, без да се надявате на помощ. От понеделник? бъдете предпазливи към познанствата, срещите и разговорите. Въздържайте се от вземане на важни решения и от действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна. Не разчитайте на партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си, за да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Главоболието е признак за преумора, особена ако имате и кръвотечение от носа. Останете си у дома или излезте на разходка в парка.

Любов: Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени.

РИБИ: ДЕЛОВИ РЕШЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата ще сгрешите, ако вземате важни делови решения. В общуването с началниците и най-вече с колегите съхранете спокойствието си, за да не обтегнете отношенията си. На работното място очаквайте странни обрати, за които не сте подготвени. Стабилизирайте професионалните си постижения. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. В дните от понеделник въпреки трудностите сте изпълнени с желание за работа. Ще изживеете неочаквани положителни промени. Ако си мечтаете за собствен бизнес, обмислете кога да поставите неговото начало, но не и след 10 май, когато Меркурий е вече ретрограден

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на хранителни отравяния, ако сте прекалили със зелените салати и алкохола, дори и да е само ракия.

Любов: Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Време е да сведете глава и да се извините на интимната си половинка.