Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Простреляният Тургай Сали почина в болница. Убиецът още не е заловен Тургай Сали във фитнес залата

33-годишният хасковлия, който бе прострелян пред дома си в кв. "Каменни" в нощта на събота срещу неделя, е починал тази нощ в пловдивска болница, съобщиха за Dir.bg от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Тургай Сали, който се е занимавал с търговия на хранителни добавки и е бил ММА боец, бе ранен около 1.30 ч. вчера, докато разговарял със свой приятел на улицата. Стрелецът е бил с черни дрехи, но показанията на очевидците за това дали е бил маскиран се разминават. Произведени са няколко изстрела, като най-вероятно оръжието е газово, което е било преработено в бойно.

33-годишният мъж е бил транспортиран първо в хасковската болница, а след това е преместен в пловдивско лечебно заведение за операция.

Разследването по случая продължава. От полицията в Хасково са иззели записите от видеокамерите в района на стрелбата. Към момента убиецът не е заловен.

Очаква се по-късно днес да има и официална информация от Окръжната прокуратура в Хасково.

Тургай Сали не е криминално проявен. Младият мъж е живеел с родителите си, които имат дребен шивашки бизнес. Той е контактувал с други силови спортисти от Хасково и региона, но досега не се е замесвал в скандали. Завършил е спортното училище в града с профил борба, а преди две-три години е бил доброволец към приюта за кучета.