Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Както е известно на повечето от нас, “Апартамента 1” и “Апартамента 2” на Палмс Бет с рекламно лице Фики Стораро предизвикаха шумен отзвук в онлайн пространството и не само (ако не сте напълно наясно за какво говорим, повече за рекламата може да разберете тук). След първата игра последва втора, която обаче беше за напълно обзаведен двустаен апартамент на морето и 350 000 лв. награден фонд.

Забелязахме, че всъщност много от вас се интересуват дали тази игра има продължение, ще има ли “Апартамента 3” и ако да - кога? В днешната статия ще отговорим на този и още няколко въпроса, които вълнуват феновете на залозите, букмейкърите и наградите. В случай, че вие също сте от тях, предлагаме ви да посетите този линк и да изберете своя примамлив Palms Bet бонус от NOSTRA. Сега нека продължим нататък.

Какво предлагаха “Апартамента 1” и “Апартамента 2”?

Първата оферта, която гръмна в социалните мрежи, предлагаше напълно обзаведен апартамент в София, и по-точно в квартал Манастирски ливади. Апартаментът беше част от луксозна, модерна и красива сграда, оборудвана със съвременна техника, детска площадка, подземен паркинг и гаражи. Като цяло - апартамент мечта!

Втората оферта за апартамент, която Палмс Бет предложи на своите фенове, беше за апартамент в затворения комплекс Varna City Park. Апартаментът беше спечелен от потребител с име veni83, но наградите не спряха дотук. Освен апартамента, букмейкъра раздаде: 

4000 х 10 лв.

2500 х 20 лв.

2000 х 30 лв.

750 х 50 лв.

500 х 75 лв.

250 х 100 лв.

150 х 200 лв.

150 х 300 лв.

 50 х 500 лв.

Какво следва?

След втората част на “Апартамента”, Палмс Бет организира игра - отново с награден фонд 50 000 лв., този път обаче на тема Евро 2020. Букмейкъра раздаде:

1 х 5000 лв.

1 х 2000 лв.

1 х 1000 лв.

10 х 100 лв.

30 х 50 лв.

1000 х 20 лв.

3000 х 10 лв.

 Евро 2020 беше най-голямата игра доста скоро след втория апартамент, което ни навява на мисълта, че букмейкъра ще се ориентира към раздаване на друг тип, по-разнообразни и тематични награди, или пък просто ще си вземе по-дълга почивка преди следващия апартамент.

Но пък, кой знае? Ние, не можем да бъдем напълно сигурни, тъй като именно непредвидимостта, неизвестността и изненадата са най-интересната част от бъдещите оферти, които ще предложи Палмс Бет. Защо да развалят изненадата?

Съдейки по популярността и интереса, с които разполагат офертите за апартаменти, не ни се вярва морския да е последния. От нашият екип, обаче, можем само и единсвено да гадаем.

Заключение

Примамливите предложения и наградни фондове, които Палмс Бет има възможността да даде, определено не са за изпускане - особено тези за луксозни, обзаведени апартаменти. Ние допускаме, че е напълно възможно съвсем скоро да ни очаква третата голяма изненада, с която ще бъде зарадван един късметлия.

Абсолютно убедени сме, обаче, че дори и това да не е така, букмейкъра няма да спре да ни засипва с много нови награди и предложения - може би дори по-добри от апартаментите.

Благодарим на всички вас, които останаха с нас докрай. Искрено се надяваме да сте научили нещо полезно, четейки тази статия, както и да сте разбрали това, към което имате интерес. Тъй като статията касае хазарт, букмейкъри, онлайн казина и залагане на пари, искаме да ви напомним да бъдете максимално внимателни и отговорни, когато се регистрирате, играете и като цяло участвате в мероприятия, свързани с такъв тип дейност.

Играйте за забавление, бъдете разумни и доволни от това, което имате. Пожелаваме ви успешни залози и много печалби!