Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево. Над западната половина на страната след обяд ще се развива купеста и купесто -дъждовна облачност и на отделни места, главно в планинските райони ще превали и прегърми. Ще духа слаб, след обяд до умерен югоизточен вятър, с който повишението на температурите ще продължи и преобладаващите максимални ще са между 34 и 39 градуса, предаде БТА. 

По Черноморието ще е предимно слънчево. В сутрешните часове има условия за кратко видимостта да е намалена. След обяд ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 24 - 25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места, главно в планините в западната половина на страната ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен вятър от източната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 28 градуса, на 2000 метра - около 21 градуса./