Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Добрите стари ротативки продължават да се смятат за една от най-подходящите и препоръчвани възможности за всеки нов и начинаещ играч. Благодарение на техните праволинейни правила, които спокойно можем да наречем проформа, всеки почитател може бързо и лесно да разбере какво наистина се крие зад необятната територия на ротативките - другото им често срещано име е слот машини. Точно такова ще открием в платформата на Bwin казино и колкото и разнообразни да са игрите, нека обърнем внимание на някои основни принципи, които трябва да знаем, когато започваме забавлението в тази секция.

Реномираните брандове често предлагат възможността да играем демо версии, тоест без никакви залози. По този начин имаме възможност не само да опознаем едно предложение, но и да проверим съвсем спокойно дали ни харесва или не. Добрата новина е, че всяка една игра предлага тази опция и няма да бъде много трудно за клиента да се ориентира по-лесно. Освен това ще открием в някои анализаторски платформи и много по-подробно описание. Известно е на всички, че слот машините нямат някаква стратегия и точно това привлича почитателите на риска.

След като говорихме за праволинейни правила и възможности за успех, нека обърнем внимание на някои по-важни критерии, които най-вероятно ще се срещнат по една или друга форма. На първо място ще говорим за така наречения RTP коефициент, неговата основна функция е да ни покаже каква сума от нашата изиграна трябва да се върне под формата на печалба. В България онлайн платформите с лиценз трябва да надвишават 90%, но в много отношения ще забележим, че присъстват игри, които обикновено са между 95-96%.

Няма как да не забележим, че голяма част от ротативките разполагат с прогресивен джакпот, като сумата се увеличава в геометрична прогресия. Някои оператори представят джакпотите на видно място, други се отнасят до една конкретна игра, по-важното е, че всеки клиент трябва да обърне внимание на фактите - някои игри не разполагат с тази опция или просто имат отделни бонуси. Лесно можем да се ориентираме кои точно заглавия присъстват или не.

Един друг специален термин ни показва и на какъв принцип работи самата ротативка. Говорим за волатилността, на която също трябва да се обърне внимание. Волатилността може да бъде открита отново в анализаторските платформи и всеки клиент, който е харесал едно заглавие, трябва да знае и принципът на работа.

Волатилността определя времето, за което една ротативка предоставя печалба след няколко завъртания. Игрите с висока волатилност ще изискват повече завъртания, преди да може клиентът да инкасира печалба. Чакането си заслужава, но трябва да запомним, че тези игри изискват време и ако нямате такова, по-добре се насочете при игрите с ниска волатилност. Те предоставят значително по-чести печалби, но не с размерите, които ще открием при другите заглавия. Мнозина биха препоръчали да обърнем внимание и на броя печеливши линии, както и на символите.

При вторите няма толкова нужда от запомняне, защото цялата система е автоматизирана и самостоятелно ще изчисли абсолютно всички печалби. Не на последно място ще напомним, че всеки клиент трябва да играе отговорно и да обръща внимание на прекараното време, все пак красивата анимация и графиката могат да увличат, а това не е възможно най-правилното.