Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Застреляният Дракополов участвал в схеми за внос на коли. Версия: поръчан е от близки, с които е работил Полиция е на мястото на убийството СНИМКИ: Румяна Тонева

Поръчан е от близки, с които е работил, е една от версиите kd разследващите

Поръчителят на убийството на Николай Дракополов го е познавал добре, както и маршрутът, по който жертвата се е движил. Това е една то версиите, по които работят разследващите, научи "24 часа". Мъжът е участвал в схеми на други бизнесмени за внос на автомобили от чужбина, но не се е чувствал застрашен.
46-годишният Николай Дракополов беше застрелян с два куршума, вероятно "Макаров", във вторник вечерта от мъж, който го е причакал на кръстовище на Околовръстното шосе в София. След това се е оттеглил от местопрестъплението пеша. Разпитани са свидетели на стрелбата, свалени са камери от търговски обекти в околността.
Автокъщата "Антонио ауто", в която Николай Дракополов е продавал автомобили е съвсем близо до мястото, където е разстрелян. В последните месеци се е движил с различни луксозни коли, които са се продавали, както и джипът "Мерцедес", в който беше застрелян.