Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Скъпи приятели, Не знам как точно се съобщава такава вест. Не знам какво се казва, не знам как се проумява, не знам как се живее с нея. Вчера се смеехме в ефир. Днес разбирам, че повече няма да се видим. Няма да говорим. Няма да спорим. Няма да мислим заедно, да работим заедно, да четем и да пишем заедно. Щастлив съм, че бях малка част от живота на този велик човек. И той от моя. Ще се опитам да се усмихвам всеки път, когато се сетя за него. Но едва ли ще успявам."

Скръбната вест за смъртта на българския журналист Георги Коритаров съобщи във фейсбук политологът Георги Харизанов. Според онлайн изданието "times.bg" Коритаров бил приет в болница със сърдечна недостатъчност. По последна информация той е починал от COVID тази сутрин. Проявил симптоми вчера сутринта по време на ефир, съобщи пред "24 часа" Георги Харизанов, който е директор на ТВ "Европа". Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Към обяд се влошил и го закарали в болница.

Коритаров е бил ваксиниран с първа доза и предстояло тези дни да му поставят втора, казал самият той на Харизанов, когато се появили съмненията, че е заразен с коронавирус.