Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Марков
Георги Марков

Тези избори не са шега, че са по време на война. Вече прогнозирах, че Бойко с джипката - СИМВОЛ НА НАПРАВЕНОТО, ще бъде победител. За 5-ти пореден път ще бие БСП, според мен с 5%.

Обещах ви в „Прогнозите на Георги Марков“ да кажа какво правителство ни чака:

Според мен, ще се играе 2013 г. – победените ще направят правителство. Това го гледахме още 1992 г., когато се роди кабинетът Беров, създал паралелната държава и управление на мафията. През 2013 г. при Орешарски ни спряха еврофондовете, та трябваше пак да избираме Бойко да ни оправя.

Като победител Бойко ще е мандатоносител, но няма да му стигнат гласовете да направи правителство, освен ако не ни дойде акълът и гласуваме масово за него. Топката ще отиде във втората парламентарна група – тази на БСП. Но и Нинова ще бъде бламирана – още сутринта след изборите червените ще имат пленум, за да я сменят.

Така „конституционната рулетка” ще спре на трета парламентарна група, която да състави правителство, определена от Радев. Според мен, това ще е формацията на Сорос - ДеБъ, тъй като ДПС вече показа червен картон на президента и този път няма да ги огрее.

Според мен, ДеБъ ще се опита да направи правителство на победените и да смени Бойко със следните четири „политически звезди”:

- МАНГЪРОВ - След като нямаше Велико народно въстание и Велико народно събрание ще има Велико народно лечение. Мангърът, както обеща лятото, ще ни излекува от коронавируса с аспирин и чай. ВМЕСТО ВАКСИНИ - АСПИРИНИ. Ще настане мор, от който не може да ни спаси и Институтът „Пастьор”.

- БАБИКЯН. Според ДеБъ, Бабикян е най-подходящо да иде при Ердоган, нали е въстаник. Белким Султанът му каже „скъпи приятелю”, както на Бойко, и насочи мигрантите пак към Гърция, а не към България. Доколкото наблюдавам турския президент г-н Ердоган, май от шега не разбира и като последица, че му пращаме Бабикян, като премиер, току-виж ни пуснал 2-3 дози, ама не „Пфайзер“ или „Модерна“, а ислямисти. Ще хукнат по „Витошка“, та и от третия пол ще се хванат в чудо.

- ХРИСТО ИВАНОВ – Той ще бъде харесван и от червените, и от анархокомуниста Радев, че е от славно, по-славно комунистическо отроче. Издънка на червеноармейци, дейци на Коминтерна и т.н. Той дължи политическата си кариера на Бойко, който го взе за министър от правното нищо. Премиерът Борисов тичаше от врата на врата по парламентарни групи, та да върже 2/3 гласове за конституционната реформа. На въпрос на журналисти: „Къде е министърът?”, наш Бойко възкликна: „Как да го пратя Христо, нали ще го смачкат?” След което го уволни. Може ли от смачкан министър да стане премиер - сами преценете.

- РАДАН КЪНЕВ – Бай Радан има предимство, че е виждал Меркел на живо, и то онази Меркел, преди да покани мигрантите 2015 г. Бойко го заведе преди още да бъде наречен от него „бай Хуй”. Радан с червената Йончева направиха най-голямата беля на България в годините на демокрацията. По тяхно искане мнозинството в Европарламента – комунисти, неолиберали, зелени и джендъри, гласуваха решение да приемем Истанбулската конвенция, гей браковете, Пакта за миграция, македонско малцинство в България и т.н.

Разбира се, победените имат на разположение и други несретници за премиери. Каква ще е формулата на новото правителство - на Националното спасение, на Националното избавление, на Националното съгласие, Експертно, Програмно и т.н. Според мен, г-н Доган, който е цар на тези формулировки, вече го дефинира: Победените ще направят правителство НА УСКОРЕНОТО РАЗВИТИЕ.

За съжаление, Доган ще уцели само първата дума - ускорено. Вместо развитие, ще получим „ускорено падане” с главата надолу. Горката България с парламентарно мнозинство на победените, с безличен премиер, с президент анархокомунист и разнебитена съдебна власт. Ще свалим гащи на Македония, ще приемем Истанбулската конвенция и Пакта за миграция на ООН. Ще загубим мама и татко, кака и батко, ще тържествува третият пол. Ще си имаме Дядо Мраз, вместо Дядо Коледа. Децата ни ще четат Сорос, а не Иван Вазов.

На 3-ти април е ден за размисъл. Дали да изберем Бойко и джипката, който ни направи 3 метра, или тези дето ни спират метрото.

(От фейсбук)