Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Синът на президента Румен Радев - Георги, бе разпитан в столичното Четвърто РУ в присъствието на майка си Гинка Кесякова. Той е давал показания 30 минути, а след това двамата с майка си са излезли през страничен вход и са оставили автомобила си паркиран пред сградата на полицията, за да не бъдат снимани от медиите.

Повод за разпита е бил купонът в събота вечерта, на който полицията пристигнала след сигнал от граждани, че от партито на столичния булевард "Христо Ботев" ги замерят с предмети.

При проверката се оказа, че Георги е без лична карта, затова го закарали в Районното за установяване на самоличност, но не са го арестували.

Едно от момчетата, отведено в Районното, било изпратено до дома си от пълнолетен член на компанията, тъй като родителите му отказали да го вземат. Неофициално се заговори, че това е Георги, но от президентството отрекоха.

Очаква се полицията да докладва случая на прокуратурата с мнение за налагане на глоби.

"Материалите по скандала със сина на президента Румен Радев - Георги, ще бъдат докладвани в прокуратурата. Колегите от 4-то районно работят по случая", каза в четвъртък вътрешният министър Христо Терзийски пред ресорната комисия на парламента.

Георги Радев е последният от групата, присъствала на купона, който идва на разпит.  

Георги Радев
Георги Радев