Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Печелившото инвестиране изисква да използвате брокерска услуга, която съответства на вашите инвестиционни цели, образователни нужди и стил на обучение. Специално за нови инвеститори, изборът на най-добрия онлайн брокер, отговарящ на вашите нужди, e от ключово значение, за да реализират успешно проекта си.

Въпреки че няма сигурен начин да се гарантира възвръщаемост на инвестициите, има начин да се настроите за успех, като изберете онлайн посредничеството, което най-добре отговаря на това, което търсите. В това ръководство ще разгледаме всичко, което трябва да търсите в един онлайн брокер, от очевидното (например дали платформата ви позволява да търгувате с ценните книжа, които ви интересуват), до не толкова очевидните неща (като колко лесно е да получите подкрепа от действителен човек, когато имате нужда от нея).

Достъпът до финансовите пазари е лесен и евтин благодарение на разнообразни брокери с отстъпки, които работят чрез онлайн платформи.

Различните онлайн брокери са оптимизирани за различен тип клиенти - от дългосрочни новаци за покупка и задържане до активни и усъвършенствани дневни търговци.

Изборът на подходящия онлайн брокер изисква известна проверка, за да получите максимума за парите си. В сайта www.trusted-broker-reviews.com/bg/, където са тествани различни компании, можете да намерите най-доброто за вашата ситуация. На страницата ще получите и полезна информация за това как да търгувате, използвайки социална търговия и професионална поръчка Flow Trading, която ще даде предимства на пазарите и други търговци.

Какво е онлайн брокер?

Онлайн брокерът работи с клиентите си през Интернет, вместо на място. Тези, които участват в онлайн търговията, често решават да наемат тези професионалисти или фирми, за да им помогнат при покупката и продажбата на акции. Има много ползи от търсенето на услугите на онлайн брокери и разбирането на тези предимства ще ви помогне да решите дали имате нужда от тези услуги.

Онлайн брокерите действат като връзка между техния клиент и търгуваните ценни книжа. Те също така са вид посредници, които помагат на своите клиенти да купуват акции и да продават на други инвеститори.

Онлайн брокерът изпълнява същите задължения за връзка като обикновените брокери, но с разликата, че не вижда клиентите си лице в лице и изпълнява всички свои задължения онлайн. В най-основните си термини, определението за онлайн брокер е доставчик на търговия, който предлага достъп до цифрова платформа, за да помогне на своите клиенти да купуват, продават и търгуват акции.

История на онлайн брокерите

Преди появата на Интернет инвеститорите трябваше да се срещнат лично с брокер или да направят поръчките си по телефона. Това значително ограничи начина, по който хората могат да купуват или търгуват акции.

Първата поява на платформа за онлайн търговия възниква през 1985 г. и е създаден от Уилям Портър. По-късно създава E-Trade Securities Inc. през 1991г.

С течение на годините онлайн търговията нараства значително и се появяват все повече и повече платформи за онлайн търговия. Ако се интересувате от търговия на акции онлайн, вашият брокер ще ви предложи достъп до платформа.

Какви са предимствата на онлайн брокерите?

Има много предимства да работите с онлайн брокери и да изберете онлайн търговията като цяло. Когато някой използва онлайн брокерска фирма, той не е обект на пристрастията на традиционните фондови брокери.

Типична онлайн фирма не налага имплицитна стратегия за инвеститорите. Това означава, че инвеститорът може напълно да персонализира своя подход за търговия, но той носи пълна отговорност за собствения си успех или провал.

Инвеститорът има по-голям контрол върху търговски подход. С платформата за онлайн търговия можете да поемете пълен контрол над вашите сделки и щателно да маневрирате на бойното поле за търговия.

Има и много по-високо ниво на удобство. Нещата могат да се променят бързо на фондовия пазар и наличието на бърз достъп е от решаващо значение за успеха. Купувате и продавате акции от удобството на собствения си дом или дори в движение. Вече инвеститорите не трябва да планират среща със своя брокер, за да се случат нещата.

Онлайн брокерите предлагат набор от инструменти, които ви предоставят необходимата информация за секунди. Наличието на правилната информация на една ръка разстояние е от съществено значение за правилните сделки с акции.

Много онлайн брокери предлагат и достъп до международни акции, което ще ви позволи да увеличите възможностите си, като същевременно останете под пълен контрол върху решенията, които взимате.

Онлайн брокерите предлагат и набор от финансови инструменти, които могат да ви помогнат да защитите крайния резултат. От инструментите за бюджетиране до ипотечните калкулатори има много опции, предлагани от онлайн фирми.

Защо имате нужда от онлайн брокер?

Повечето хора, които инвестират на фондовия пазар, го правят, защото искат голяма финансова възвръщаемост. За да можете да постигнете финансовите си цели, трябва да можете да идентифицирате най-добрите и перспективни компании на пазара. Разбира се, бихте могли да дадете парите си на традиционен брокер и да го накарате да инвестират вместо вас, но това ви изважда напълно извън контрол и повечето хора не предпочитат този метод.

Ако наистина искате да инвестирате в акции без ограничения, онлайн брокерска фирма е най-доброто решение. Няма друг метод, по който да запазите пълен контрол и да имате достъп до акаунта си по всяко време и дори на мобилния си телефон.

Какво да търсите?

Когато избирате онлайн брокер, трябва да имате предвид няколко неща. Правилният избор ще ви даде всички инструменти, от които се нуждаете за успех в търговията, независимо дали сте начинаещ или имате повече опит на пазара. Обмислете следното, когато правите избор.

• Таксите за онлайн брокер трябва да бъдат разумни.

• Те трябва да предлагат много инструменти за улесняване на търговията.

• Трябва да можете да отваряте различни видове инвестиционни сметки.

• Трябва да имате достъп до финансов съветник, когато е необходимо.

Изследванията са от ключово значение при избора на онлайн брокер. Колкото по-информирани сте за избора си, толкова по-гладко ще продължи процесът.