Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тази седмица предстои междинен кръг в английската Висша лига, който ще завърши в четвъртък с двубоя между Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед на стадион „Брамъл Лейн“ от 22:00 часа. Букмейкърската компания за България Palms Bet Спортни Залози дава сериозно предимство на „червените дяволи“ и коефициентът за победа на гостите е доста нисък, което означава, че очакванията са за победа на водения от Оле Гунар Солскяер отбор. Ман Юнайтед са в доста по-добра форма от своя съперник, но не трябва да подценяват „остриетата“, които са в серия от седем поредни загуби, като ще търсят изход от кризата в предстоящия мач.

Отборът на Шефилд Юнайтед направи най-лошия си старт във Висшата лига в историята. След 12 изиграни срещи, домакините имат само една точка в своя актив. Те са допуснали цели 11 загуби и имат само 1 равенство – 1:1 с Фулъм на собствен терен в петия кръг. След ремито с „котиджърс“ на 18 октомври, Шефилд допусна седем поредни загуби. В последния си мач тимът на Крис Уайлдър загуби с 0:3 като гост на Саутхемптън, а преди това допусна поражение с 1:2 у дома от Лестър. Шефилд отбеляза само три гола в последните си седем срещи, като има най-слабото нападение във Висшата лига с пет вкарани гола в 12 срещи. През миналия сезон „остриетата“ бяха доста корав отбор и се противопоставяха на всеки съперник, но през тази кампания просто не се вижда как ще запазят мястото си в елита на Англия. Залагащите в ПалмсБет надали очакват подвиг от Шефилд срещу Манчестър Юнайтед в четвъртък вечер, но все пак евентуална точка може да даде началото на възхода на „остриетата“.

Тимът на Манчестър Юнайтед е на 8-ото място във временното класиране на Премиър Лийг с актив от 20 точки, като е само на 3 пункта от топ 4, а има мач по-малко от останалите отбори. „Червените дяволи“ завършиха наравно 0:0 с Манчестър Сити в градското дерби през изминалия уикенд. Вратарят на тима Давид де Хеа беше в отлична форма и запази вратата си без попадение за първи път от 21 ноември насам, когато Юнайтед надигра Уест Бромич с 1:0 на „Олд Трафорд“. След това в пет поредни двубоя тимът на Оле Гунар Солскяер допусна попадение и имаше проблеми в защита, но успя да спре силното нападение на Ман Сити в събота. „Червените дяволи“ са в добра форма в първенството с четири победи в последните си пет срещи. Те ще преследват трите точки на „Брамъл Лейн“ срещу Шефилд и трябва да бъдат уверени, че могат да спечелят. В последното си гостуване в първенството, Юнайтед надигра Уест Хем с 3:1 на „Лондон Стейдиъм“, а преди това записа успех с 3:2 над Саутхемптън. В последните си пет гостувания във Висшата лига отборът вкара три или повече гола, така че може да се насочите към пазарите за над 2.5 гола за гостите в Palms Bet, след като Бруно Фернандеш и компания са толкова резултатни на чужд терен.

Манчестър Юнайтед отбеляза точно по три гола в последните си два двубоя с Шефилд. Предходната среща между двата тима бе на „Олд Трафорд“ и „червените дяволи“ спечелиха с 3:0, а преди това двубоят на „Брамъл Лейн“ завърши наравно 3:3. Ман Юнайтед доминира тотално срещу този съперник и има седем победи в изминалите осем мача. Нормално е да се очаква пореден успех на гостите в предстоящия мач, след като „остриетата“ са най-слабият отбор във Висшата лига този сезон, докато Манчестър Юнайтед е в добра серия в Премиър Лийг и би трябвало да продължи възхода си в шампионата.