Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИВО СИРОМАХОВ
ИВО СИРОМАХОВ

В последните дни нацията се раздели на шест характерни групи:

КОМПЕТЕНТНИ ВИРУСОЛОЗИ
Те са наясно какъв е вирусът, откъде е тръгнал, как се разпространява, какво ще стане след един месец, след една година и изобщо с вселената. Какъвто и въпрос да им зададеш, те са наясно и ти го обясняват леко високомерно, щото все пак не са длъжни да споделят знанието си с невежи.

ПАНИКЬОРИ
Те настървено търсят в интернет все по-страшна информация за милиони жертви, шокиращ брой заразени и масови гробове. Колкото по-зловеща е информацията, с толкова по-голямо наслаждение я споделят и ни натякват, че когато всички умрем, ще разберем, че са били прави. Препоръчват в следващите 5-10 години да си стоим вкъщи, да не ядем, да не дишаме да се търкаме яко с тоалетна хартия и най-вече да не мислим. Щото е доказано, че от мислене се хващат най-страшните болести. Който не мисли – живее по-дълго.

КОНСПИРАТИВНИ ВИРУСОЛОЗИ
Те са убедени, че вирусът е изкуствено създаден от коварен злодей. Пуснат е от американците, за да прецакат китайците, китайците пък са го пуснали в Европа, за да прецакат европейците, а руснаците, за да прецакат всички, изобщо не го хващат. Зад тоя пъклен план, разбира се, стоят тайните служби, масоните, рептилите, илюминатите, извънземните и Волдемор.

„НИЩОНИНЕМА“-ДЖИИ
Те са толкова тъпи, че отказват да полагат каквито и да било грижи за здравето си, смятат, че вирусът изобщо не съществува, и че ще стане, каквото им е писано.

ЗНАХАРИ
Те имат със сигурност бабин илач, който включва индрише, пръча урина и ракия. Вари се в турско джезве, престоява два дни под сянка от джамия и след това се пие на гладно. Лекува всички болести. Доказано е.

ПРОРОЦИ
Според тях вирусът е предсказан от световни авторитети – баба Ванга (питайте официалната й говорителка Нешка!), Алена и Стойчо Керев. Но само малцина избрани знаят за тия предсказания и сега се отнасят снизходително към нас, простосмъртните, които нямаме достъп до отвъдна информация.

Публикувано в ivosiromahov.com