Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Премиерът Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук
Премиерът Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук

Само самодисциплината ни спасява, държавата няма да спира. Това каза премиерът Бойко Борисов във видео, публикувано на фейсбук профила му. "Лъжците това искаха - пуч. Искаха държавата да срути, да обвинят Борисов, да правят президентска република", каза още премиерът. 

"Искам да поздравя всички сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам. Няма да бъде затваряна държавата - сега като ръководител се чувствам най-сигурен", добави още той и обясни, че според него здравите трябва да работят, а заразените да се карантинират. "Болните веднага да се лекуват. Затова усилихме болници, полицаи, огнеборци и всичко", обясни премиерът.

По думите му в началото не е била ясна ситуацията и затова е била затваряна държавата. "Даде ефект, но сега знаем какво е. По 500 оздравяват - трябва да работят. Психиката на хората трябва да е стабилна", каза още той. 

"Гладен няма да оставя никого. Не се подвеждайте по лъжците, те това искаха - пуч. Да няма парламент, да не могат да се взимат решения, държавата да се срути и после да обвинят Бойко и да обявят президентска република. Няма да стане", заяви премиерът.  

"Силен съм, чувствам се достатъчно уверен да уверявам хората да преодолеят вируса", добави още Борисов.