Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В наши дни липсата на инверторен климатик е неприемливо и със сигурност не в норма, тъй като апарата вече не е лукс, а необходимост. За съжаление много хора се отказват от възможността да притежават свое собствено устройство, защото смятат, че е ненужен разход.

Поглеждайки от друга страна обаче фактите говорят съвсем друго. Реално разходите по климатичните услуги даряват изобилие от предимства вместо недостатъци за които повечето хора не са запознати. Именно поради това си заслужава да гласувате доверие на иновативната техниката.

Макар и да са в сезон само за няколко месеца от годината, климатиците използват близо 6 % от цялата електроенергия в едно домакинство. Докато основната им дейност е да охлаждат дома през лятото, пускането им в експлоатация през зимата ще дава възможност на потребителят да извлече максимума от своята инвестиция.

Какъв е работният им принцип ?

Колкото и да е невероятно, климатичните системи използват същите методи за охлаждане, подобно на вашият хладилник. Те пренасят топлината от дома ви към външната среда, а охлаждането идва чрез помощта на изпарител. При затоплянето на помещението процесът се осъществява по абсолютно същият начин.

Първоначалната концепция на климатика е била предназначена не да охлажда въздуха, а по-скоро да намаля влагата в него, използвайки различни техники. Днешното използване обаче се фокусира основно върху охлаждането и отоплянето, така че можем да кажем, че машината е преминала през дълъг период на усъвършенстване.

По принцип зимата е благоприятен сезон за образуването на влага, която от своя страна е доста опасна. Високите нива на влажност увеличават значително скоростта при която опасните химикали, като формалдехид се просмукват от мебелите и преминават във въздуха, който дишате всекидневно.

Повечето здравословни проблеми са в резултат от алергии към повишените нива на вредители във въздуха. Специалистите препоръчват на хората, страдащи от проблеми с дишането да намалят до минимум влажността в домовете си, обикновено с помощта на климатик. Ето защо е важно да направите инвестицията възможно най-скоро.

Основни предимства

Най-забележителното преимущество на климатика е способността му за филтриране на въздуха. Тя влиза в пълна сила през зимният период на годината. По това време семействата прекарват много време на закрито и в тясна връзка с други хора, особено около някои традиционни празници.

Също така е редно да споменем и повишената сигурност, която се получава в резултат на употреба. Все пак вие държите прозорците си винаги затворени, за да може да получите висока енергийна ефективност. Това което всъщност предотвратявате е да бъдете податливи към грабежи от всякакъв вид.

Друго видно предимство, което не е за изпускане е по отношение на качеството на вашият сън. Всеки знае, че спането в гореща или твърде студена стая е почти невъзможно, тъй като ще се събуждате непрестанно. Климатичните системи от друга страна със сигурност са решението на този проблем.

Благодарение на тях вие не само ще получите по-добър сън, но и също така е по-вероятно да се събудите в добро настроение. Поддържането на благоприятна температура, както на тялото, така и на въздуха имат по-съществено значение отколкото предполагате.

Откъде да си закупим надежден климатик?

Надяваме се, че до този етап сме променили вашето мнение относно емблематичната технология на 21 век. С напредването на времето шанса да срещате домакинства без нея е почти невъзможно. Ето защо, ако все още я нямате ви препоръчваме да се сдобиете с нея още сега.

На пръв поглед звучи изключително елементарно, но реално погледнато днешният избор е толкова обширен, че повечето хора не знаят към какво да се насочат. За ваше щастие ние разполагаме в наши дни с решението на това усложнение.