Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЕВТИМ СТОИМЕНОВ
ЕВТИМ СТОИМЕНОВ

Редникът от военно формирование в Благоевград Евтим Стоименов е арестуван с дрога в Кюстендил, съобщават от Софийска военноокръжна прокуратура. Командосът е задържан през нощта срещу сряда на входа на Благоевград при съвместна операция на Военната полиция и МВР. Колата му е била спряна на кръговото кръстовище край Зелен дол.

По време на претърсването в автомобила са намерени голямо количество марихуана и амфетамини.

Вечерта във вторник военният е ходил до Кюстендил, за да зареди дрогата. Според разследващите Евтим Стоименов е щял да я продава на дребно.

Наркодилърът с пагони е бил разработван от няколко месеца. Следили са го и са го подслушвали заради информация, че се занимава с продажба на дрога. Евтим Стоименов е станал войник преди 2 г.

Когато униформените претърсили колата и открили наркотиците, военният обяснил, че не знае как дрогата е попаднала в автомобила му. През цялата вечер криминалистите и Военна полиция са претърсвали и адреси, на които се знае, че е живял - в един от кварталите на Благоевград и в село Българчево.

Във фейсбук профила си Стоименов парадира със служебното оръжие и униформата, показа проверка на “24 часа”. Освен с имената си той се представя в социалната мрежа и с псевдонима Пабло Ескобар, както се казва един от легендарните колумбийски наркобосове, починал през 1993 г.