Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното и ще остане без съществена промяна.

През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. На отделни места в Родопите и Югоизточна България ще има значителни валежи, в крайните югоизточните райони - придружени с гръмотевици. Предимно слаби ще бъдат преваляванията в останалата част на страната, а в крайните западни райони ще бъде почти без валежи, ще има и временни намаления на облачността. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще бъде предимно слаб. Минималните температури ще бъдат между 8 и 13 градуса, максималните - 13-18 градуса, предава БТА.

Предимно облачно ще бъде над Черноморието. Ще има валежи от дъжд, в южните райони - значителни и придружени с гръмотевици. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат 17-18 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Предимно облачно ще бъде в планините. В повечето райони ще има слаби валежи от дъжд, на отделни места, в Родопите, Странджа и Сакар ще има и по-значителни количества. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 11 градуса, на 2000 м - около 4 градуса.

През следващите дни вятърът от северозапад ще се усили. Ще има променлива, по-често значителна облачност. Ще има и валежи, на повече места в петък и в Източна България. Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 7 и 12 градуса, а максималните - между 12 и 17 градуса.