Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАДЪР: Фейсбук/Бойко Борисов
КАДЪР: Фейсбук/Бойко Борисов

"Уважавам протестите на хората. Нямало е случай, когато протестиращите са искали нещо, и да не е уважено". Това каза премиерът Бойко Борисов в Кърджали, където е гост за водосвета и освещаването на новоизградените постройки на средновековния манастир „Св. Йоан Предтеча“, става ясно от видео, публикувано във фейсбук профила му. Ремонтът е започнал преди 3 години, като в него са вложени около 1 млн. лв.

Заедно с премиера е и председателят на Народното събрание - Цвета Караянчева, кметът на Пловдив Здравко Димитров, археологът проф. Николай Овчаров, както и пловдивският митрополит Николай. Борисов бе посрещнат с аплодисменти от симпатизанти.

"БСП искат да правят следващите избори, а те самите не могат да си оправят изборите в собствената си партия, обвиняват се във фалшифициране на вътрешните си избори", добави Борисов. 

Той заяви, че винаги е искал най-строгите наказания за полицаите, които са превишавали правомощията си. "Да видят как в Германия, Франция и САЩ действа полицията. Разбирам, че искат да го изкарат полицейско насилие, но този път полицаите бяха насилени", каза още той.

Министър-председателят заяви, че с обновяването на църкви и джамии се гарантира етническия мир в страната. "Хората, изповядващи различни религии, се чувстват в собствената си страна еднакво уважени", каза още той.

КАДРИ: Фейсбук/Бойко Борисов
КАДРИ: Фейсбук/Бойко Борисов
СНИМКА: Ненко Станев
СНИМКА: Ненко Станев

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

СНИМКА: Ненко Станев
СНИМКА: Ненко Станев
СНИМКА: Ненко Станев
СНИМКА: Ненко Станев