Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За да сме здрави, е нужно да поддържаме физиологични нива на кръвната захар, особено при хора с диагностициран диабет. Безспорно, правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление недостатъчни, особено когато задстомашната жлеза не функционира правилно и не произвежда инсулин. В последните години, научните изследвания са съсредоточени върху функционирането на панкреатичните клетки, отговорни за производството на инсулин, който разгражда кръвната захар и като цяло връзката на панкреаса с другите жлези в тялото.

Как растенията могат да

въздействат върху диабета

Последните проучвания показват, че клетките на панкреаса могат да бъдат стимулирани и да запазят за по-дълго функционалността си, както и да я възвръщат на определено ниво. За да се стимулира, панкреасът се нуждае от група биоактивни вещества. Някои от тях стимулират отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса, а други съдържат вещества с подобно на инсулина действие и по този начин може да се въздейства комплексно върху диабета. В следствие на това е създаден продуктът „ДИАБЕКСИН“ – базиран на разработките на Академик Хлебаров от концентриран извлек от 4 растения, които в комбинация могат да понижат нуждите на организма от допълнителен прием на инсулин.

Нашите изследвания, проведени с продукта, показаха засилване на въглехидратната обмяна с 29% още след едноседмичен прием при над 90% от изследваните лица. След тримесечен прием на "ДИАБЕКСИН" хората споделяха, че са свели до минимум поставянето на инсулинови инжекции и приема на инсулинови таблетки. Билковият продукт се оказва много ефективен начин за борба с диабета, тъй като това е концентрирана течна формула, която съдържа няколко активни компонента, работещи едновременно както в посока стимулиране на панкреаса в производството на инсулин, така и за правилната резорбция и разграждане на въглехидратите. Концентрираните извлеци са и неизменна подкрепа при съпътстващите диабета състояния на сърдечни заболявания, нарушение на зрението или бъбреците, диабетно стъпало и др. За максимални резултати се препоръчва приемът да продължи 3 месеца, след което може да се направи почивка.

“ДИАБЕКСИН” е на цена,

по джоба на всеки човек

Продуктът се предлага на редовна цена от 49 лв., а до 21 август може да бъде поръчан на промоция само за 24 лв. за една опаковка + 5 лв. доставка. При поръчка на 2 или повече бройки куриерската услуга е безплатна.

“Специално за верните читатели на вашия сайт стартираме нова кампания. Дори след края на промоцията “ДИАБЕКСИН” може да бъде получен на по-ниска цена, стига да бъде заявен по телефона преди нейното изтичане. Ние ще го запазим в срок до 10 дни след приключване на промоцията и ще го изпратим на уточнена с клиента дата. ”, съобщиха от Biotica 1961.

Поръчайте директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или в аптеките.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.