Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Швейцарският бранд за детски стоки Zizito навлиза на българския пазар с няколко ясно заявени цели: да предложи качествено ново съотношение между цена и качество, да гарантира ненадмината безопасност на продуктите си и да предостави цялостна грижа за детето у дома и на открито.

Велосипедът ZIZITO ANABEL е отлично олицетворение на тези стремежи. Той попада в средния ценови клас, като същевременно гарантира най-високо качество на дизайна и използваните материали; притежава сертификат за безопасност SGS Швейцария и е създаден с цел да стимулира движението, играта на открито и правилното физическо развитие на Вашето дете.

Какви са отличителните характеристики на ZIZITO ANABEL и защо да изберете именно този стабилен, качествен и кокетен модел за Вашето момиченце? Разберете отговорите на всички въпроси, които Ви вълнуват в предстоящите редове.

За кого е подходящ детския велосипед ZIZITO ANABEL?

Велосипедът модел ANABEL на ZIZITO има гуми с диаметър около 40 см и половина (16 инча). Според инструкциите на производителя, този размер отговаря на нуждите на деца на възраст от 6 до 8 години или с приблизителна височина от 105 до 120 см.

Носещата конструкция, гумите и допълнителните аксесоари на колелото са с общо брутно тегло от 10.5 кг. Тази специфика на модела го класифицира като достатъчно тежък, така че да бъде стабилен и надежден, и същевременно достатъчно лек, така че да отговаря на нуждите и възможностите на детето по време на каране.

ZIZITO ANABEL може да се кара без проблеми в парка, на улицата и по други равни пътища повърхности, подходящи за целта. Подвижните помощни колела го правят подходящ както за начинаещи, така и за по-напреднали малки колоездачи, които искат да се насладят на радостта и тръпката от каране на детско колело.

Кои са компонентите, гарантиращи удобството на модела?

Комфорта, правилната стойка и безопасността на детето са фактори от съществено значение при избора на детски велосипед. Ето защо ZIZITO ANABEL подсигурява следните предимства в тази насока:

- Ергономични гумени дръжки, позволяващи правилен захват, добра стойка на раменете и оптимален контрол върху движението на велосипеда.

- Седалка от мека и издръжлива материя, която не се хлъзга, не запарва кожата и не създава предпоставки нито за предизвикване на инцидент, нито за дискомфорт при продължително каране.

- Втора мека седалка зад основното място, защото приключението е истинско, само когато е съпреживяно. С по-малкото братче, с плюшеното мече или с най-добрата приятелка - радостта е единственото нещо, което не губиш, когато споделиш.

- Допълнителен кош за принадлежности, защото ние знаем, че детето Ви винаги има много важни аксесоари за носене. Връхна дреха, шише с вода или течност за балончета - няма значение, защото разположени в коша, те няма да пречат на детето да се концентрира в карането.

Не на последно място, сертифицираният модел има изключително здрави и стабилни гуми, които осигуряват меко возене и безпрецедентна издръжливост на слънце, дъжд, кал и непредвидени сблъсъци с улични дупки.

Екипът на ZIZITO съветва да не забравяте да оборудвате детето си с подходяща каска, наколенки и налакътници, независимо от модела велосипед, който ще изберете да закупите.

Стилови особености на детския велосипед ZIZITO ANABEL

Един поглед върху модела може да Ви каже повече от хиляди думи - той е весел по един стилен и умерен начин; решен е в класическата бяло-розова гама за момичета и има атрактивни анимационни апликации, които са деликатни и ненатрапчиви.

Рамката и вилката на колелото са плътни и стабилни, поради причини, касаещи безопасността. Така обаче те се явяват като един стилов акцент, върху който са разположени брандинг надписите и различните декорации на модела.

Казано накратко - ZIZITO ANABEL е разпознаваем, без да е безвкусен; той е нежен, без да е бебешки и е декориран без да е натруфен. Защото освен каска и ожулени колене, всяка малка дама трябва да има добре развит усет за хармония, стил, баланс и естетика.