Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Виж съобщенията между Пламен Бобоков и президента. Бизнесменът твърди, че няма номера на Радев Пламен Бобоков си писал с Петър Ненов през април и май тази година.

Спецпрокуратурата публикува нови чатове на бизнесмена Пламен Бобоков. Става ясно, че той си е писал по телефона с Prezident - Rumen Radev и с Desi Radeva. Днес сутринта в интервю за бТВ Бобоков каза, че няма телефона на президента Румен Радев.

Във връзка с множеството запитвания от медии, високият обществен интерес и с цел представяне на обективната истина, Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет от една страна и обвиняемия П.Б. от друга, пишат от спецпрокуратурата до медиите.

Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори,съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Пламен Бобоков.

Анализът на комуникацията установи размяна на съобщения между посочените лица със следното съдържание:

На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".

Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия. (Вероятно се има предвид днешното интервю на Пламен Бобоков по бТВ - б.р.)

Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.