Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Поредна присъда получи 50-годишният Николай Иванов от ромския кв. "Изток" в кюстендил. Той ще лежи 6 месеца в затвора, след като Районен съд - Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия. Той се призна за виновен за имотна облага, след укриване на чужди движими вещи. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив.

Николай Иванов на 24 октомври 2019 г., с цел да набави за себе си и за Анка Р., имотна облага е укрил 200 лв., собственост на Г. Н., за които е знаел, че са придобити от Анка Р. чрез кражба.

Подсъдимият е с най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража", взета от Окръжен съд- Кюстендил, като обвиняем за убийството на 30-годишната Любомира в кв. "Изток" на 21 март т.г.

Николай И. е осъждан 19 пъти, основно за престъпления свързани с наркотици и кражби.

Все още обвинителният акт за убийството не е внесен в съда. На 21 март Любомира била в дома на Николай в ромската махала. Той се напил и започнал да я бие, а след това я душил. На следващата сутрин повикал екип на Спешния център, а медиците заварили звeрcки прeбитaтa Любoмирa бeзжизнeнa нa лeглoтo.